Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
03.10.2018. / 10:11 10:51

Novo poglavlje u životu Petre Nižetić

Autor L.A.
03.10.2018. / 10:11 10:51
Autor L.A.
03.10.2018. / 10:11 10:51

Poznata blogerica se pohvalila novim uspjehom

Petra Nižetić Mastelić već neko vrijeme živi u Americi gdje joj život, barem kako se čini prema društvenim mrežama, zaista cvjeta. Osim svog supruga, Petra u Kaliforniji ima i brojne prijatelje, a neke od njih zna još od djetinjstva. Bivša voditeljica ima još jedan razlog zbog kojeg će joj život u Americi biti draži.

Naime, Petra je upisala studij fotografije, a tom se viješću pohvalila na svom Instagram profilu. Blogerica je na svom Instagram storyju objavila i raspored predavanja, a kako se čini, Petra će na fakultetu provoditi puno vremena. Baš poput prave uzorne studentice, već je krenula na predavanja pa je o tome izvijestila svoje fanove videom iz studija gdje s ostalim studentima razgledava raznu opremu za razvijanje fotografija.

Inače, modna blogerica, je preko 'bare' odselila sredinom listopada 2016. godine zbog ljubavi prema Frani Masteliću s kojim se i oženila prije dvije godine na plaži u San Franciscu. Par je sudbonosno 'da' izrekao još jednom ispred svojih prijatelja u crkvi sv. Križa u Splitu. Njezin suprug, inače Sinjanin studirao je na višem američkom sveučilištu biznis menadžment koji je naposljetku i diplomirao, a čini se kako se studentskih dana sada zaželjela i Petra.
Izvor: Instagram

Izvor: Instagram

NAJNOVIJE

loader