Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slavna blogerica s djetetom završila u bolnici

Autor T.O.

Osjetila je veliki strah i zabrinutost

 Izvor: Profimedia

Chiara Ferragni smatra se najutjecajnijom blogericom na svijetu i jedna je od elitne grupe blogerica koja je uspjela izgraditi multimilijunske poslovne imperije. Samo godišnja zarada njezinog bloga 'The blonde salad' je enormna, pa ne čudi da vodeća dizajnerska imena surađuju s njom, a iza sebe ima tim koji je prati na svakom koraku. Njezin Instagram profil već je nekoliko godina najjači u području mode, a sve je više prate i zbog beauty suradnje s utjecajnim brendovima.

Lijepa Talijanka sa suprugom, pjevačem Fedezom u ožujku ove godine dobila prvo dijete, sina Lea, a zbog zdravstvenog problema, morala je s malenim hitno u bolnicu. Naime, kako je napisala, Leu je nakon rođenja ostalo plodne vode u ušima zbog čega bi mogao oglušiti. Kako se to ne bi dogodilo, Chiarra ga je odvela u bolnicu ne bi li mu odstranili vodu iz ušiju.

'Ovaj proces je bio vrlo jednostavan i brz te smo jako zahvalni da je sve dobro prošlo te da je on sada s nama kod kuće. Vidjevši toliko roditelja koji moraju svjedočiti teškim operacijama koje njihova djeca moraju prolaziti nisam mogla zaustaviti suze. Shvatila sam da se ne smijemo žaliti ako imamo zdravu obitelj. To je najvažnija stvar koja postoji', napisala je dirnuta blogerica pored fotografija na kojima sa sinom pozira u bolnici.

Magazin

Royals