Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NJIHOV KOMADIĆ MORSKOG RAJA Obitelj Gregorić - Rendeli - Vejzović

Savršen ljetni odmor, na relaciji plaža, kupanje, ručak, kupanje i večera na kamenoj terasi, provode 46-godišnja glumica Bojana Gregorić Vejzović i devet godina mlađa televizijska voditeljica i urednica Nevena Rendeli

 Izvor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Šogorice su trenutačno na odmoru u mjestu Žuljana na Pelješcu gdje Bojana godinama ljetuje s obitelji, i često ističe da je to njezin komadić raja. Ondje i ovo ljeto provodi sa suprugom, glumcem Enesom Vejzovićem i djecom Raulom i Zoe, a ove im se godine pridružila i Nevena sa suprugom Makom Vejzovićem s kojim je prije godinu dana dobila preslatke blizanke.

 Izvor: Sanjin Strukic/PIXSELL

A prije mjesec dana Storyju je otkrila da će Lea i Mare dobiti poja­čanje. Tako su sretne mame na plaži najviše vremena provodile s djecom, no nisu propustile i kupanje i barem kratko lješkarenje u hladu. Teško je bilo ne primijetiti sjajnu liniju koju je Bojana pokazala u kupaćem kostimu. Nedavno je otkrila koja je tajna njezine figure.

 Izvor: Sanjin Strukic/PIXSELL

- Otkako imam djecu, puno više pozornosti pridajem prehrani. Dok sam bila mlađa, o tome nisam vodila toliko računa. Jedem sve, ali pomalo, trudim se da imamo obroke u isto vrijeme. Na moru se u kuhanju izmjenjujemo suprug i ja - ističe glumica, dodavši da je za teretanu pomalo kampanjac, ali da ipak redovito vježba. Nedavno se vratila iz Beograda gdje snima seriju ‘Pogrešan čovjek’, no na setu nije zadovoljna organizacijom logistike, o čemu je napisala post na Instagramu. Stoga su joj, zacijelo, pelješka jutra još slađa.

Magazin

Royals