Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
08.05.2018. / 12:19 09.05.2018. / 20:09

Domaća pjevačica priznala gdje će ovog ljeta skrivati svog dečka

Autor L.B.
08.05.2018. / 12:19 09.05.2018. / 20:09
Autor L.B.
08.05.2018. / 12:19 09.05.2018. / 20:09

Ljeto planira provesti uživajući s dečkom

Lijepa glazbenica impresivnog glasa, Jelena Žnidarić, poznatija pod umjetničkim imenom Zsa Zsa, nije osvojila Porin, ali definitivno osvaja hrvatsku scenu svojim singlovima kojima se uvlači u uši svojih obožavatelja. O svojim planovima za ljeto van posla, što voli jesti i tome tko je motivira na tjelovježbu pričala nam je vrlo zaljubljenim tonom glasa. 

Zsa Zsa se obožava zdravo hraniti zbog čega je i odlučila posaditi svoj vrt u kojem je pretežno salata: 'Zaista obožavam salate, tako da evo, upravo sada sadim vrt i uzgajam svoje. Ne biste vjerovali koliko ih mogu pojesti.' Na treninge ju najviše motivira dečko koji se bavi košarkom, pa se uz njega osjeća kao da mu mora parirati i početi se napokon baviti tjelovježbom. 'Dečko mi se bavi košarkom, pa kada vidim kako on izgleda i koliko često trenira, pokušavam se i ja natjerati. S obzirom na to da živim na relaciji Varaždin– Zagreb, jako mi je teško konkretno odrediti koliko puta tjedno ću ići u teretanu i trenirati, tako da najčešće trčim po svojim Pušćinama, kasno navečer kada su samo zvijezde na nebu', ispričala je.


'U Biogradu na moru imam apartmane tako da svaki slobodan trenutak bježim tamo. Ali nisam čak ni u gradu nego sjednem na gliser i odem daleko od punih plaža, gužve i civilizacije. Odem na neki od malih otočića, gdje nema buke, partija ni tuđih pogleda, samo zrikavci, zvijezde, dečko i ja', sanjivo nam je objasnila Zsa Zsa. Kada je u pitanju tjelovježba i psihičke pripreme za ljeto, simpatična pjevačica ističe kako je kampanjac i da se još uvijek psihički priprema na početak vježbanja i borbe protiv celulita: 'Pokušavam se nagovoriti još od siječnja da krenem na vrijeme s vježbanjem i došli smo do svibnja, a ja još uvijek nisam aktivno krenula. Vjerujem da će to kao i svake godine bit da ću se sjetiti u srpnju kada već bude bilo kasno'.


Zsa Zsa će imati vrlo zauzeto ljeto kada je posao u pitanju. Od Rijeke, preko Hvara, pa sve do Trogira.  'Radim trenutno na novoj pjesmi koja se nadam da će izaći nekad u lipnju. Riječ je o singlu na engleskom kojem se jako veselim, a nedugo nakon toga ću izbaciti i jedan na hrvatskom.', izjavila je Zsa Zsa. S ljetnim i proljetnim angažmanima kreće već sada, pa će tako uz brojne poznate kolege izvođače sudjelovati na humanitarnom koncertu u Rijeci 10.svibnja. Iako će imati zaposleno ljeto s koncertima diljem obale i pjevat će na ELFS eventu na Hvaru, Zsa Zsa će svaki slobodni trenutak provesti u Biogradu na moru sa svojim dečkom Antoniom. 

Tagovi

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader