Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

George Clooney strahuje za život svoje djece

Autor I.G.

Amal je kriva za sve

 Izvor: Profimedia

Odvjetnica za ljudska prava, 41-godišnja Amal Clooney i supruga američkog glumca, 58-godišnjeg Georgea Clooneya, aktivna je u borbi za prava žena i žrtve silovanja od strane pripadnika ekstremista Islamske države, a upravo zbog svog angažmana u borbi za ljudska prava, lijepa Amal dovela je u pitanje sigurnost vlastite djece. 

 Izvor: Profimedia

'Podigli smo sigurnost na dnevnoj bazi', otkrio je 58-godišnji glumac George Clooney u jednom od svojih posljednjih intervjua. 'Ne želimo da naša djeca postanu meta, stoga pazimo na svaki detalj. Imam prekrasnu ženu i dvoje prekrasne djece, no nedostaje mi ona privatnost da sa svojom djecom mogu šetati Central Parkom', požali se glumac te priznao kako je posebno zabrinut zbog činjenice kako će se Amal na sudu naći na suprotnoj strani od optuženih pripadnika ISIL-a.

 Izvor: Profimedia

Podsjećamo, bračni par Clooney ima jednoipolgodišnje blizance, kći Ellu i sina Alexandera, a unatoč postojećem strahu za njihovu sigurnost, odvjetnica za ljudska prava ne prestaje tražiti pravdu za sve žrtve, kako je nazvala, 'epidemije seksualnog zlostavljanja', koje se odvija u Iraku i Siriji od strane pripadnika ekstremista Islamske države. Istaknula je već nebrojeno puta kako je potrebno čim prije pronaći počinitelje i optužiti ih, ali i pomoći žrtvama.

Tagovi

Magazin

Royals