Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
08.06.2019. / 17:28 17:40

Domaće zvijezde podržale Zagreb Pride

Autor T.O.
08.06.2019. / 17:28 17:40
Autor T.O.
08.06.2019. / 17:28 17:40

Pohvalili su se na društvenim mrežama

Ove subote u središtu Zagreba, održava se 18. po redu Zagreb Pride, povorka ponosa, najdugovječniji politički prosvjed za ljudska prava u Hrvatskoj, a podržale su ga brojne domaće zvijezde.

Tako se jedan od prvih na Instagramu oglasio glumac Slavko Sobin objavivši fotografiju uz koju je napisao: 'Kad bi se ljubav mogla širiti internetom brzo kao mržnja, možda bi bilo dovoljno samo ovako nešto objaviti kao ja sad. Ali znamo svi da to nije tako i zato danas otiđi na Zagreb Pride i BUDI ljubav. Ne za***avaj se s tuđom slobodom. Nemaš nikakva prava na to. Budi ljubav. Stvarno budi ljubav. Zar nije više dosta???'.

Izvor: Instagram

Ubrzo nakon njega na Instagramu se oglasio i pjevač Luka Nižetić, također šaljući poruku ljubavi. On je objavio fotografiju djevojke koja stoji s transparentom na kojem piše 'ljubav je mukte' i tako jasno dao do znanja kako bi svi ljudi trebali biti ravnopravni.

Pjevačica Mirela Priselac Remi već godinama podržava povorku ponosa, a nije je propustila ni ove godine što je i pokazala pomoću nekoliko objava na Instagramu.

Izvor: Instagram

Na povorci se pojavila i omiljena splitska voditeljica Marijana Batinić, koja je oduvijek bila velika zagovornica ljubavi, a to je i dokazala vodeći emisiju 'Ljubav je na selu', na RTL televiziji.

Izvor: Instagram

Povorku je podržao i koreograf Igor Barberić, kojeg je domaća javnost imala prilike upoznati u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', a on je također objavio fotografiju sa zagrebačkih ulica.

Izvor: Instagram

Iva Radić također je podržala ovu šarenu povorku, što je potvrdila na Instagramu, te se unatoč velikoj gužvi složila kako bi ljubav trebala biti dostupna svima.

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader