Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IZNENADIO ODLUKOM Miljenik žena na odvikavanju od poroka

Autor T.O.

Svojevoljno se prijavio u kliniku

 Izvor: Profimedia

Holivudski zavodnik glumac Colin Farrellima reputaciju osobe sklone porocima i nije tajna kako je imao problema s alkoholom i drogama. Ipak, svi su ostali iznenađeni njegovom odlukom da se prijavi u rehabilitaciju u centar za odvikavanje u kojem su boravile mnoge zvijezde, poput Kate Moss i Selene Gomez. Naime, Colin se prijavio u centar za rehabilitaciju zbog izuzetne razine stresa pod kojim se u posljednje vrijeme našao. Luksuzna klinika u Arizoni će mu, smatra, biti korisna, kako ne bi pokleknuo i ponovno se odao porocima. Istaknuo je kako osjeća snažnu potrebu ostati na 'pravom putu'.

Colin Farrell Izvor: Profimedia

Colin se u kliniku prvi puta prijavio 2005. godine, nakon što je postao ovisan o lijekovima protiv bolova, koje je počeo uzimati nakon ozljede leđa. O svojim problemima s alkoholom često je progovarao i u svojim intervjuima, u želji da pomogne drugim ljudima s istim problemima.

 Izvor: Profimedia

'Bilo mi je poprilično loše. Biti trijezan ispočetka je za mene bila prava noćna mora. Prvi odlazak u centar za rehabilitaciju produžio se na 5-6 tjedana i tamo sam prvi put 'izašao' iz tunela u kojem sam zapeo', rekao je svojedobno Colin, otkrivši kako je od svoje 14. godine neprestano bio pod otjecajem poroka.

Tagovi

Magazin

Royals