Hollywoodski glumac Richard Gere i njegova 34 godine mlađa supruga Alejandra Silva prije svega tri mjeseca ozakonili su svoju vezu nakon mnogo premišljanja kada će stati pred oltar.

Sada, nekoliko mjeseci nakon stupanja u brak, par očekuje svoje prvo dijete, a informaciju je potvrdio i poduzetnicin glasnogovornik. Iako se Richard ni Alejandra još uvijek nisu službeno oglasili, prema pisanju španjolskih medija, informacija je potvrđena. Na društvenim mrežama je prije svega nekoliko dana poduzetnica i novinarka objavila kako glumac i ona slave tri mjeseca braka, te da je to poseban trenutak za njih.

Zavodnik na kojeg su padale mnoge dame, upoznali su se u luksuznom talijanskom gotelu koji je Alejandra kupila s bivšim suprugom. Za njihove zaruke doznalo se prošle godine kada je Silva viđena noseći zaručnićki prsten, zbog čega par više nije mogao skrivati svoju vezu koja je otkrivena prije tri godine. Novinarka iz prvog braka s geologom Govindom Friedlandom ima šestogodišnjeg sina Alberta, a glumac iz drugog braka s Carey Lowell ima 18-godišnjeg sina Homera Jamesa Jigmea.