Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Kći Bojane Gregorić Vejzović bit će uspješna poput nje

Autor A.S.
Autor A.S.

Ponosna majka ne šuti kada je riječ o postignućima njezine kćeri

Bojana Gregorić Vejzović svakodnevno ima pune ruke posla, no uz sve obaveze uvijek pronađe vremena za svoju obitelj. Majka dvoje djece, dvanaestogodišnjeg Raula i osmogodišnje Zoe, rado provodi vrijeme sa svojim mališanima, a njezina nasljednica Zoe na kraju je prve školske godine u kojoj se pokazala izrazito uspješnom.

Izvor: Story

'Prvi razred je nekako za djecu najteži, jer je to privikavanje na jedan novi život, odnosno jedan život s ozbiljnim zadaćama i očekivanjima', kaže Bojana za Story.hr te ističe da za njezinu pricezu to nije bio velik problem. 'Zoe je odlikašica, u smislu odabira da je škola ipak na prvom mjestu. Naravno, kao i svako dijete, vrlo je zaigrana i vesela. Kako je kraj školske godine, jedva čekamo ljeto i odmor i ona i mi', objasnila je iskreno glumica.

Nakon uspješno odrađene školske godine, Zoe i Raul zaslužili su uživati u svim čarima ljeta i dobro se odmoriti od škole u obiteljskom privatnom raju. 'Volimo Pelješac jer tamo imamo vikendicu. U principu, ja ću ovo ljeto jako puno raditi, kao i suprug Enes tako da se veselim svojih dvadesetak dana iskoristiti maksimalno, a djeca će uživati u ljetnim radostima. Ostatak ljeta ću raditi i putovati djeci na Pelješac. Nadam se da će što više tih spontanih slobodnih dana biti', kaže uzbuđeno Bojana.

Foto: Instagram

Najčitanije

Najnovije

loader