Američka glumica i zvijezda serije 'Moderna obitelj', 28-godišnja Sarah Hyland, u showu komičarke Ellen DeGeneres otvoreno je progovorila o svojoj bolesti te kako se nosi s njom. Iako ju je dugo skrivala, sada javno govori o bolesti koju ima od djetinjstva, a prošla je i 16 operacija, uključujući dvije transplantacije bubrega.

Jedan bubreg donirao joj je otac, a drugi njen brat. Na Ellenino pitanje je li ikad bila u depresiji ili možda razmišljala o oduzimanju vlastitog života, Sarah o odgovoru nije dugo razmišljala.

'Da, naravno da jesam. Poslije 26, 27 godina bolesti i svakodnevne kronične boli, bilo je jako teško. Pisala sam oproštajna pisma u glavi, a u njima sam objašnjavala najbližima zašto sam to napravila i da nisu oni zbog toga krivi. Bila sam jako blizu oduzimanja vlastitog života, ali sam, nasreću, odustala od toga. Pomogla mi je jedna osoba koju neću imenovati, ali me saslušala i uvjerila me da mi je hitno potrebna terapija', priznala je emotivno.

Velika podrška su joj obitelj i prijatelji, a i dečko Wells Adams, 34-godišnji bivši natjecatelj televizijskog showa 'Savršena nevjesta' i barmen iz serije 'Bachelor in Paradise'. 'Upoznali smo se samo tri dana prije moje druge transplantacije bubrega, a on je, bez obzira na sve, ostao uz mene. Vidio me u mojim najgorim izdanjima i prošao sa mnom ono najteže. I ono što je najvažnije od svega, još uvijek misli da sam najljepša pa se i ja sama tako osjećam', otkrila je nedavno za magazin Self.