Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Boris Rogoznica: 'Ono što uvijek moram raditi u kući je slušati ženu'

Autor A.S.
Autor A.S.

Suprug voditeljice Doris Pinčić Rogoznice progovorio je o tome kako izgleda život u njihovu domu

Glazbenik Boris Rogoznica u sretnom je braku s jednom od javnosti omiljenih domaćih voditeljica, Doris Pinčić Rogoznicom. Par uživa u skladnom braku te su ponosni roditelji trogodišnjeg sina Donata i i četveromjesečne kćeri Gite. Iako je prema objavama na društvenim mrežama lako zaključiti kako Rogoznice proživljavaju pravu obiteljsku idilu, Boris je otkrio kako je to biti Dorisin suprug.

'Dobiti Doris za ženu, to je kao da si dobio sedmicu na lotu. Samo je stvar hoću li ja toga biti svjestan ili neću', rekao je za RTL Tabloid i priznao tko je glava obitelji u njihovu domu. 'Ono što uvijek moram raditi u kući je slušati ženu i reći: 'Da,draga', kroz šalu je rekao glazbenik koji je supruzi za petu godišnicu braka poklonio upravo pjesmu. 'To je sentimentalna vrijednost. Kao glazbeniku mi se tako najlakše izraziti. Pjesma je zaista iskrena, otvorio sam dušu i s jednom gestom pokazao koliko mi je stalo', objasnio je Boris.

Iako je Doris glavna u kući, Boris se trudi maksimalno joj olakšati kućanske poslove i obaveze koje im roditeljstvo nosi. 'Znam kuhati, spremati, čistiti, usisavati - sve što treba. Znam pelene presvlačiti i ništa mi nije problem', iskreno se pohvalio Boris koji je s Doris pred oltar stao u rujnu 2013. u zadarskoj katedrali Sv. Stošije.

Najčitanije

Najnovije

loader