Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viktorija Rađa: 'Jedno drugome nismo bili prvi izbor'

Autor L.B.

Otkrili su nam detalje njihovog odnosa

 Izvor: Instagram

Viktorija Rađa, supruga proslavljenog umirovljenog košarkaša Dine Rađe i Marko Mrkić, 27-godišnji plesač latinoameričkih i standardnih plesova, bloger,  te vlasnik plesne škole 'Lijeva & desna' ove su nedjelje pokazali koliko odlično funkcioniraju zajedno otplesavši strastveni tango. 


Još i prije nego što su pokazali svoja plesna umijeća, jedno je bilo sigurno – da Viktorija i Marko imaju odličan smisao za humor. Počeli su tako snimati duhovite video skečeve u kojima Dino Rađa prijeti 27-godišnjaku da pripazi gdje dira njegovu suprugu, a koliko istine ima u tome, jesu li si Viktorija i Marko 'na prvu' bili tako dobri, te što su osim plesa naučili jedno o drugome, otkrili su za Story.hr. 

Kakva vam je bila reakcija kada ste saznali da ćete plesati jedno s drugim?

Marko i Viktorija: Smiješno je, jer jedno drugome nismo bili "prvi izbor," ali nakon prve kave, čak ne treninga, nego samo upoznavanja, smo kliknuli, vidjeli koliko smo oboje strastveni po pitanju plesa, natjecanja i zabavnih druženja, tako da je od prvog dana samo pozitiva, rad i super zabava. 

Marko, u sportu ste oduvijek, znate jako dobro tko je Dino Rađa, kako je izgledalo vaše upoznavanje?
Marko: Upoznali smo se vrlo brzo, kod Viktorije i Dina na druženju. Od tu i ideja za onaj video koji ste vjerojatno vidjeli, jer je tad prvi put rekao tu rečenicu, naravno u šali, pa koliko je to nama bilo smiješno i svima kojima smo prepričali tu scenu, odlučili smo snimiti video. Naravno, Dino je legenda hrvatskog sporta, pa nam je isto malo kao trener i motivator, jer ako netko ima iskustva s tim da sve dolazi s puno rada,, onda je to on. To je i naš pristup, ali super smo ekipa, pa onda i treninzi od po tri do četiri sata brzo i efikasno prođu.

Apsolutni hit na internetu su postale Dinine reakcije i male 'prijetnje' Marku. Tko je 'idejni začetnik' tih malih  'spački' i videa koje radite?
Viktorija: Ideje dođu spontano kroz treninge, zapravo su to inscenirani momenti koji se dogode na treningu. Od onog prvog videa, do svih narednih koji dođu. Ne sjedimo baš na kavi i smišljamo "E, mogla bi ti ovo, pa ću ja ono."

Viktorija, koliko su vam zahtjevni treninzi s Markom? Smijete li se njegovim forama? 
Viktorija: Treninzi postaju sve zahtjevniji, a njegove fore sve lošije haha. U startu je bilo dosta teško prebaciti se u ulogu plesačice, raditi pokrete koji su mi skroz nepoznati, ali kako je krenuo lajv i jako dobar rezultat u prvoj emisiji, svaki trening dobiva sve više smisla i konteksta, jer sad znamo za što se borimo. A uostalom, ne mogu vam opisati koliko sam zavoljela ples u međuvremenu.

Osim plesa, što ste do sada naučili jedno od drugoga?
Marko: Naučio sam da zapravo nema 22 godine, kako izgleda i ponaša se, haha.  Naučio sam da špigete nisu bolonjez, da se s ponistre vidi Šolta i još jednom se uvjerio da nitko nema dvije lijeve. Također, da nikad nije prekasno za naučiti plesati, a ni prerano za naručit pelin u kafiću. 

Viktorija: Već sam više puta rekla da mi je Marko pojam pozitive i optimizma. Naučila sam zbog njega na pamet pola glupih klipova s interneta, pa ako dođemo do finala, borit ćemo se da jedan od njih bude pozadinska pjesma za pobjednički ples haha. Mislim da smo jako slični, pa da ćemo se samo još više izgraditi kroz ovaj show.

Igra li vam ikakvu ulogu razlika u godinama kada su u pitanju komunikacija i dogovori?
Marko: Da, godine igraju ogromnu ulogu. Na primjer, ona pleše kao da ima 22 godine, a onda sjedne i priča kako je bole leđa kao da ima 72. 
Viktorija: Ne izmišljaj, jel tebi nije sad vrijeme za spavanje?

Magazin

Royals