Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Domaći pjevač dobio unuka

Autor L.B.

Glazbenik Željko Krušlin Kruška ponosno je potvrdio vijest

 Izvor: Story

Glazbenik Željko Krušlin Kruška dobio je novo unuče.  Kako je službeno potvrdio za 24sata, njegov sin, 29-godišnji košarkaški reprezentativac Filip Krušlin i rukometašica Iva Milanović Litre postali su roditelji i razveselili su cijelu obitelj dječjim plačem. 

'Da, istina je. Djed malenom unuku Luki. U našoj obitelji vlada neizmjerna sreća, dugo smo svi strepili oko porođaja i bili smo stalno sa snahom u kontaktu. Termin je bio 26. siječnja, tako da smo stalno bili uz nju i pomagali joj, jednako kao i druga strana njezine obitelji. Što da vam još kažem, presretni smo svi, jedva smo dočekali da netko nastavi obiteljsku lozu prezimena Krušlin, koje je ionako jako rijetko u Hrvatskoj', ispričao je vidno uzbuđeni Kruška. 

 Izvor: Story

Kako je nedavno ekskluzivno otkrio u intervjuu za Story, do zadnjeg trenutka nije vjerovao kojeg će spola biti dijete. 'Ako je suditi po mom iskustvu, tko zna koji je spol. Meni su dvaput pogreško rekli: za Filipa su rekli da će biti žensko, a za Editu da će biti muško. Zato pušem i na hladno. Dok ne vidim, ne vjerujem. No potpuno mi je svejedno, samo želim da je zdravo. Nisam od onih koji žele muško po svaku cijenu. Osim toga, ispostavlja se da su kćeri puno brižnije od sinova, ostanu uz roditelje, brinu se o njima. Nije pravilo, ali je češći slučaj' rekao je forntmen skupine Latino Željko Krušlin Kruška koji je u više od četrdeset godina karijere objavio niz hitova. 

Inače, sin glazbenika i lijepa Sinjanka vezu su započeli još prije dvanaest godina, a bračne su zavjete izmjenili u srpnju prošle godine u njezinu rodnom gradu. Obiteljsko gnijezdo uspješan je par ipak svio u Filipovu Zagrebu, gdje su godinama gradili svoje sportske karijere. 

Željki Krušlinu ovo nije prvo unuče. Kao mladić dobio je izvanbračnu kćer Ivanu koja je udana za Marka Viduku, nekadašnjeg kapetana australske nogometne reprezentacije i bivšeg igrača Dinama. 'Neke su stvari među nama ostale nerazjašnjene pa, nažalost, nisam u kontaktu s njom. Mislim da ona ima dvoje ili troje djece, ali kako nismo bliski, ovo mi je zapravo prvo unuče s kojim ću provoditi vrijeme', rekao je nedavno za Story.


Magazin

Royals