Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Pao poljubac između kultne pjevačice i Meryl Streep

Autor L.B.
Autor L.B.

Mnogi su zanijemili kada su ih vidjeli

Jedna je pjevačka ikona, druga glumačka, a zajedno čine skladan dvojac u filmu Mamma Mia! Here we go again.

Riječ je o Cher i Maryl Streep koje su dugogodišnje prijateljice, a na londonskoj premijeri filma strasti su između njih pucale na sve strane. Glumica je Cher poljubila u obraz, na što je povratno dobila strastveni poljubac u usta kojim su zapečatile su svoje prijateljstvo. Iako u filmu glume majku i kći, glumica i pjevačica primile su jedna drugu oko struka i spojile usne čime su dokazale koliko je jaka ljubav između njih.

Kultna pjevačica oduševljeno je pričala o snimanju filma i koliko joj Meryl znači. 'Bila sam oduševljena više nego ikada snimanjem i bilo je tako blesavo i zabavno. Volim ju (Meryl), tako da je zaista sve bilo savršeno' rekla je i dodala 'Ona se skrivala kako bi me gledala i slušala dok pjevam, što sam saznala tek kasnije. Da sam znala u tom trenutku, bila bih još nervoznija.'

Izvor: Profimedia

Obožavatelji diljem svijeta oduševljeni su pokazivanjem ljubavi dvije ikone na crvenom tepihu i  daju im samo riječi podrške. 'Sve što mi je trebalo u životu je da vidim Cher i Meryl kako se ljube', 'Slomile su internet', 'Predivno' samo su neki od komentara koji su zaradile na račun ove fotografije. Poznatom dvojcu ovo nije prvi put da glume u nekom filmu zajedno. Trostruka dobitnica Oscara i veteranska pjevačica još su 1983. zajedno radile biografskoj drami Silkwood, kada se ovo veliko prijateljstvo počelo razvijati.

Fotografiju možete pogledati ovdje.

loader