Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ROONEY OPET KRIV? Coleen seli u SAD

U turbulentni život supružnika uperene su sve oči

  Izvor: Story

Nakon brojnih drama u medijima oko odnosa Rooneya, Coleen Rooney potvrdila je da se seli u Washington sa svoje četvoro djece kako bi mogla više vremena provoditi sa svojim suprugom Wayneom.

Novi ugovor koji je nogometaš potpisao donijeti će im prihod od oko 300 000 funti na tjedan, zbog čega je Coleen odlučila da je pametnije da kao cijela obitelj presele na drugi kontinent. Na društvenim mrežama lijepa Rooney napisala je 'Želimo tati i mom Wayneu svu sreću svijeta i uspjeh u Americi! Ovo je potez koji ćemo napraviti kao obitelj', čime je jasno dala do znanja da je selidba potez u koji je potpuno sigurna. Također, naglasila je kako je ponosna na svog supruga i njegov uspjeh koji je postigao u Manchester Unitedu.

  Izvor: Screenshot

Par je nedavno proslavio desetu godišnjicu braka, koju su si međusobno čestitali putem društvenih mreža. Vjenčali su se 2008. u Italiji na romantičnom obredu okruženi najbližim ljudima. Od tada se par borio s brojnim aferama i problemima, ali čini se da još uvijek stoje čvrsto jedno uz drugo bez obzira na sve. Nedavno, Coleen je za strane medije priznala kako je deseta godišnjica zapravo i jedina koju su proslavili zajedno.

  Izvor: Story

Tagovi

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image