Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

VIDEO Bizarni izljevi nježnosti dvojice predsjednika postali viralan hit

Autor T.O.
Autor T.O.

Djelovali su vrlo prijateljski nastrojeni

Predsjednici svjetskih velesila, Donald Trump i Emmanuel Macron, sastali su se u Elizejskoj palači uoči obilježavanja kraja Prvog svjetskog rata kako bi razgovarali o obrambenim troškovima NATO-a. Francuski predsjednik Macron tamo je ugostio američkog predsjednika Trumpa, a snimka njihovog međusobnog dodirivanja obišla je svijet i postala viralan hit.

Predsjednici su se prvo srdačno izljubili i izgrlili ispred Elizejske palače, a zatim je uslijedio razgovor tijekom kojeg je francuski predsjednik u jednom trenutku stavio ruku na koljeno predsjednika Trumpa i nježno ga pomazio, nazvajući ga 'prijateljem'. Zbunjeni Donald Trump trudio se odglumiti kao da se ništa nije dogodilo, ne skrećući pogled s kamera, a snimka njihovog druženja u kratkom je vremenu obišla svijet i postala predmet ismijavanja.

Ovo nije prvi put da su predsjednici Trump i Macron izmjenjivali nježnosti, pa ih se tako i u travnju ove godine moglo vidjeti kako si međusobno daju prijateljske poljupce i zagrljaje, a u jednom su se čak trenutku držali i za ruke.

Izbor Urednika

Royals