Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

'Svaka čast dečkima tih cura koji me trpe svaki dan'

Autor N.R.
Autor N.R.

Iskreno za Story.hr

Jure Brkljača, 24-godišnji Zadranin koji je svoju karijeru započeo kao natjecatelj 'The Voicea', danas iza sebe ima pet godina karijere. Njegove pjesme ljubavne su tematike, a zbog njegovog specifičnog glasa često ga uspoređuju s preminulim Oliverom Dragojevićem. Za Story.hr otkrio je detalje iz svog ljubavnog života, ali i otkrio neke od neugodnijih situacija koje su mu se dogodile s obožavateljicama. 

Njegovu publiku većinom čine žene, koje se poistovjećuju s napisanim stihovima. 'Pa drago mi je da je tako jer se u pjesmama uglavnom i obraćam ženama i uglavnom su sve proživljene. Svaka čast svim dečkima tih cura koji me trpe svaki dan. Moj odnos s publikom uvik je isti - iskren i spontan. Drugačije ja ni ne mogu i to se vidi, zbog čega mi neki ljudi čak i prigovaraju, ali ja se neću puno mijenjati', s osmijehom nam je ispričao.

Nadodao je da se našao u nekoliko neugodnih situacija s obožavateljicama. 'Bilo je tu svega...Sjećam se kad sam jednom bio u Splitu gdje su me potezale za ruke i posvađale se oko mene', započeo je i priznao da mu je malo glupo o tome pričati. Uz sve te simpatične priče, iako kroz smijeh, otkrio nam je da je doživio i prijetnje ubojstvom. Unatoč svemu tome, ponosan je što svoje koncerte može nazvati vrijednim uživanjima. 

Kako je Jure trenutno slobodan, pričao nam je o svojoj prvoj ljubavi i poljupcu. 'Naravno, sjećam se da je trebalo predugo da se poljubimo, bilo je napeto u petom osnovne. Ipak nešto kasnije, sa svojih 19 godina napisao je pjesmu 'Pristani na sve' i posvetio ju djevojci. 'Ta je pjesma posvećena direktno jer je tekst doslovno napisan u messenger razgovoru', ispričao nam je i otkrio da kod djevojke traži dobrotu, ljepotu i dobru energiju. Trenutno u slobodno vrijeme svu pažnju pridaje svojim psima Noli i Lukyju, za koje kaže da su uvijek dobronamjerni. 

Najčitanije

Najnovije

loader