Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Razlog za slavlje Leone Paraminski i supruga Tina

Autor A.P.
Autor A.P.

Ljubav ovog prekrasnog dua i dalje cvate

Poznata glumica i kolumnistica, Leona Paraminski svoje godišnjice braka sa suprugom Tinom Komljenovićem prisjetila se objavom fotografije vlastitog vjenčanja održanog na egzotičnim Karibima. Romantično vjenčanje odvilo se prije šest godina kada su na obali tirkiznog mora jedno drugome izjavili sudbonosno da.
Na fotografiji koju je objavila na svom Instagram profilu, Leona je odjevena u prekrasnu bijelu haljinu napravljenu od čipke. Otvorena leđa i ušiveni plašt na naramenica upotpunili su sofisticirani izgled ove vjenčanice. Ipak, najuočljiviji detalj na slici zasigurno je njezin široki osmijeh koji upućuje na sreću koju Leona već godinama pronalazi u zagrljaju supruga.

Ljubav svog života Leona je upoznala prije 15 godina, nepuno nakon toga postali su nerazdvojni. Par se prije nekoliko godina odlučio preseliti u Ameriku gdje žive i danas. Osim što se Leona bavi glumom, predaje i Acting for the camera ('Glumu pred kamerama') na jednom od najboljih fakulteta u Americi (Santa Barbara City College), a svaki slobodni trenutak ovaj par koristi kako bi što više vremena provodili zajedno.

U komentarima na Instagramu, prijatelji i obožavatelji zaželjeli su im sve najbolje, a i mi im želimo puno sreće i ljubavi u nadolazećim godinama.
loader