Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PROSIDBA U CANNESU: Češki tajkun kleknuo pred 40 godina mlađom

Autor N.R.

Sreća na crvenom tepihu

 Izvor: Profimedia

Jučerašnji crveni tepih na filmskom festivalu u Cannesu zasjenili su češki tajkun, Miloš Kant i njegova 40 godina mlađa djevojka, Margarida Aranha. Usred šetnje po crvenom tepihu, 65-godišnjak odlučio je iznenaditi svoju 25-godišnji izabranicu i kleknuti pred očima javnosti. Portugalku je to oduševilo, pa se s ponosom pohvalila na Instagramu. 'Rekla sam da. Ovo je najbolji trenutak mog života! Volim te najviše', podijelila je s obožavateljima. 

Fotografije s crvenog tepiha prikazuju nervoznog Miloša, koji u ruci drži bijelu kutijicu s prstenom, i sretnu Margaridu, koja je taj dan odlučila odjenuti crvenu izazovnu haljinu. Par se, nakon što je 25-godišnjakinja rekla 'da', poljubio te privukao pozornost svih fotografa koji su ulovili ovaj poseban trenutak. 

 Izvor: Profimedia

Par se upoznao po završetku showa 'Love on Top', u kojem je Margarida odnijela pobjedu. Navodno se to dogodilo u Švicarskoj, u klubu koji je u Miloševom vlasništvu. Od samih početaka njihova druženja, Portugalka se na društvenim mrežama hvali svojom vezom s tajkunom. Par je nedavno uživao na Tajlandu, a i kako prenosi 'The Sun', Miloš je već upoznao njene roditelje. 

Magazin

Royals