Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
04.10.2018. / 08:18 17:16

Tata koji čuva svoju intimu uhvaćen s kćerkicama

Autor L.A.
04.10.2018. / 08:18 17:16
Autor L.A.
04.10.2018. / 08:18 17:16

Uživao je u društvu svojih miljenica

Eva Mendes i Ryan Gosling poznati su po tome što svoju intimu nastoje zadržati u što većoj privatnosti. Eva je tako primjerice vijesti o svojoj posljednjoj trudnoći uspjela čuvati u tajnost sve do nekoliko tjedana prije nego što je rodila. Par rijetko viđamo u javnosti, a glumica je čak odustala od svoje karijere te se u potpunosti posvetila majčinstvu pa je prava rijetkost kada ovaj holivudski par snime fotografi. Rayan je tako viđen u šetnji s kćerkicama Amandom i Esmeraldom. Glumac nije skrivao dobro raspoloženje, a cure su jedva dočekale sladoled na koji ih je vodio njihov otac. 

Ryan je jednom prilikom rekao kako smatra da je njegova najveća uloga očinstvo. 'Cijelog života ti pričaju kako je to imati djecu, a dok se to ne dogodi, smatraš te rečenice klišejem. Međutim, svi klišeji su istiniti. Negdje u sebi sam znao da će se sve promijeniti kada postanem otac, ali sve dok to nisam doživio, nisam znao koliko je to zapravo točno', ispričao je ponosni otac.

Izvor: Profimedia

No, one nisu njegova jedina ljubav. Komentirao je i svoju šest godina stariju suprugu Evu Mendes: 'Eva je majka iz snova, a njih dvije su djeca kakvu sam samo mogao sanjati, tako da mi sve ovo kroz što prolazim sad djeluje kao san', dodao je.

Pritom je, nadodaje, shvatio kako mora postati bolji čovjek kako bi bio otac kakvog njegove cure zaslužuju.

Izvor: Profimedia

Izvor: Profimedia

Tagovi

NAJNOVIJE

loader