Glumica Sofía Vergara rođena je 10. srpnja 1972. u znaku Raka, gdje joj se smjestio i Mjesec. Ona je emotivna, ranjiva, ali i vrlo intuitivna. Iako naizgled mirna, Sofía zbog napetog aspekta Sunca i Urana zna biti svojeglava. Lijepi Venerini aspekti dali su joj ljepotu, ali i bračnu sreću.

Ovan

POSAO Neće vam nedostajati ambicije. Sve čega se prihvatite obavit ćete kvalitetno, što će šefove nagnati da ozbiljno razmisle o vašem promaknuću.

LJUBAV Dokučite što muči partnera i zašto je izgubio volju da vam se povjerava. Možda ste previše zaokupljeni obvezama pa ne primjećujete promjene u njemu. Samci će se zaljubiti.

ZDRAVLJE Osjetljiv vam je ten.

Bik

POSAO Ne donosite odluke na svoju ruku - konzultirajte se s kolegama jer će vam u protivnom prigovoriti da ne znate surađivati. Obuzdajte sklonost trošenju novca.

LJUBAV Bračni odnos zaživjet će strašću i razigranošću, a ako ste u vezi, partner otvoreno pokazuje da računa na vas i u budućnosti. Možda vas i zaprosi, što će vas iznenaditi.

ZDRAVLJE Jaki naleti umora.

Blizanci

POSAO Sve čega se primite, ide vam od ruke. Snalažljiv ste, brzi i spretni, a na radnome ste mjestu među najvrednijim djelatnicima. Moguće je važno poslovno putovanje.

LJUBAV Sviđat će vam se osobe koje su samopouzdane, odgovorne i dobro zarađuju. Moguće je da nekoga takvog i upoznate. Oni u vezi sve su bliskiji s partnerom.

ZDRAVLJE Pripazite se u prometu!

Rak

POSAO Oslonite li se na vlastite oštroumne procjene, postići ćete sjajne rezultate. Malo tko će moći slijediti vaš ubrzani tempo pa pazite da ne pregorite od previše rada i akcije.

LJUBAV Veliki su izgledi da slobodni počnu vezu s osobom koja im itekako odgovara. Osjećaji druge strane bit će iskreni pa ćete biti sigurni da ljubav ide u pravom smjeru. Oni u vezi uspješno će riješiti problem koji dugo muči i njih i partnera.

ZDRAVLJE Odlično ste!

Lav

POSAO Unatoč zanimljivom poslovnom prijedlogu, ne miješajte poslovne i prijateljske odnose. Imat ćete dovoljno entuzijazma i snage da neke ideje sami provedete u djelo.

LJUBAV Pravit ćete se da je sve u redu i trudit ćete se ne razmišljati o nemiru koji tinja u vama. Nemojte misliti da to partner ne primjećuje. Vrijeme je za otvoren razgovor.

ZDRAVLJE Smanjite unos šećera.

Djevica

POSAO Bit ćete tjeskobni, ali nećete dopustiti da to itko primijeti. Vrijedno ćete raditi, a osobito dobre okolnosti prate one koji posluju sa strancima ili često putuju.

LJUBAV Koristit ćete svaku priliku za izlazak, a mogućnosti poznanstava bit će veće na putovanjima. Ljubavni problemi su rješivi - bit će dovoljno da pokažete dobru volju.

ZDRAVLJE Na moru izbjegavajte jako sunce.

Vaga

POSAO Razmišljat ćete korak dalje od konkurencije i biti u prednosti, što će vaši šefovi cijeniti. Ako ste nezaposleni, prijatelj bi vam preko svojih veza mogao pomoći.

LJUBAV Iako ste u braku ili vezi, mogli biste se zagledati u nekog vrlo privlačnog. Ipak, pripazite na moguće posljedice ako se odlučite za izlet sa strane.

ZDRAVLJE Sklo­ni ste glavoboljama.

Škorpion

POSAO Sada vam najviše treba godišnji odmor jer ste psihički vrlo iscrpljeni. No ako radite, ništa ne prepuštajte slučaju jer ćete često griješiti ili nešto važno zaboraviti.

LJUBAV Nalaz­ite li se negdje na ljetovanju, moguće je poznanstvo sa strancem i nova ljubav. Oni u vezi imaju napet odnos, ali se nakon svađe brzo mirite.

ZDRAVLJE Pripazite se ozljeda i padova.

Strijelac

POSAO Vaša velika radna motivacija bit će zaslužna za uspjeh. Bit ćete odličan organizator, ali i motivator. Uočavat ćete poslovne zamke ili pogreške prije drugih kolega.

LJUBAV Pre­više očekujete od partnera. Razgovarajte o bračnim problemima i nemojte dopustiti da sitni problemi izrastu u krupne i teško rješive.

ZDRAVLJE Imate sve više energije.

Jarac

POSAO Potrudite se poboljšati odnose sa suradnicima, o tome će ovisiti vaš uspjeh. Tre­nutačnih rezultata neće biti, iako su mogući pozitivni preokreti.

LJUBAV Pred vama su burni dani začinjeni partnerovom ljubomorom. Ne zamjerajte mu, osobito ako inače nije takav. Slobodni će se zaljubiti, ali i sumnjati u dobar izbor.

ZDRAVLJE Umorni ste pa vam treba pravi odmor.

Vodenjak

POSAO Ulazite u stresno razdoblje. Bit ćete izloženi kritikama i nepravdama pa na svoje izjave trebaju osobito pripaziti političari i svi koji rade javni posao.

LJUBAV Partner će na vaše izjave burno reagirati. Trebat će vam mnogo strpljenja da mu objasnite da sve što radite, radite za dobrobit vaše veze. Vaš će napor osnažiti vezu.

ZDRAVLJE Psihički ste nemirni.

Ribe

POSAO Raspolagat ćete zavidnim potencijalima, osobito u komunikaciji i međuljudskim odnosima. Mogli biste ostvariti ideju za koju nadređeni nisu imali sluha.

LJUBAV Oni u vezi i braku bit će nježniji i spremniji na osjećajnu primopredaju, a posvađani parovi brzo će izgladiti nesuglasice. Uspješno ćete riješiti probleme, a intimni život ispuniti s više strasti.

ZDRAVLJE Godit će vam plivanje.