Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

MODNO USKLAĐENE 'Kakva majka, takva kći'

Autor N.R.
Autor N.R.

Neprestano oduševljavaju

Bivša Miss, 28-godišnja Antonija Bračulj u potpunosti se predala omiljenoj ulozi - majčinstvu. Ponosna majka dviju preslatkih djevojčica, uskoro trogodišnje Lene i jednogodišnje Eve, nerijetko na društvenim mrežama objavljuje trenutke iz privatnog života, na kojima su malene djevojčice glavni likovi. Posljednjih dana ova mala družina uživa na ljetovanju blizu Zadra, u omiljenoj destinaciji roditelja s djecom. 'Kakva majka, takva kći', česta je rečenica kojom Antonija opisuje objavljene fotografije. To  koristi, jer su njezine mezimice uistinu malena verzija lijepe bivše missice. Ovo puta, zaigrana Lena i Antonija oduševile su usklađenom kombinacijom s plaže. Naime, obje su odjenule rozi kupaći kostim, koji je istaknuo njihov preplanuli ten. Isklesani trbuh prvo je što upada u oko pri pogledu na bivšu missicu.

I Lena i Eva od majke su nasljedile zarazan osmijeh i blago izražene rupice na obrazima, zahvaljujući čemu su djevojčice od prvog dana osvojile simpatije Antonijinih pratitelja i obožavatelja. 'Curke, divne ste', samo je jedan od komentara koji su upućeni simpatičnom duu. Baš kao što je svojevremeno ispričala za Story.hr, Lena je više na mamu. 'Lena je uvijek nasmijana, vrlo je senzibilna i poslušna, zbilja prava djevojčica. Eva već sada sa svojih 11 mjeseci pokazuje malo drukčiji karakter, jako je živahna i teritorijalna. Svađa se sa sekom i ne daje joj svoje igračke. Karakterno je Lena više nalik meni, a Eva Marijanu', ispričala nam je tada Antonija, koja je već dvije godine u braku s poduzetnikom Marijanom Bračuljom.

Da uživa u majčinstvu, ne skriva pa je tako za Story.hr ispričala kako ona gleda na majčinstvo. 'Biti majka jednog djeteta ili dvoje predstavlja jednak izazov, dvostruku količinu obveza, ali i više ljubavi. Majčinstvo samo po sebi je velik i odgovoran posao, ali uz dovoljno organizacije sve stignem. Osobno mi je bilo teže s jednim djetetom jer sam u tom razdoblju bila sama s Lenom, dok je suprug radio. Bila sam poprilično plašljiva i provodila puno vremena čitajući raznu literaturu na temu odgoja djece. U konačnici sam shvatila kako strahujem bez veze, i da trebam slijediti svoj instinkt', priznala je simpatična mama dviju djevojčica.


Najčitanije

NAJNOVIJE

loader