Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jon Bon Jovi stigao na Jadran

Autor A.M.

Uhvatili su ga paparazzi

 Izvor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Jedan od najpoznatijih rockera na svijetu, američki pjevač, 57-godišnji Jon Bon Jovi stigao je u Hrvatsku. S obzirom na to da je Lijepa Naša jedna od najpopularnijih destinacija na kojoj svako ljeto gostuju brojni svjetski slavni glazbenici i glumci, ne čudi da su polako svjetske zvijezde počele pristizati na naš Jadran.

 Izvor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Naime, fotografi su 'uhvatili' 57-godišnjaka kako se ukrcava na jahtu usidrenu na samom jugu Hrvatske, u Cavtatu, u društvu supruge, 56-godišnje Dorothe Hurley i 15-godišnjeg, najmlađeg sina, Romea. Još uvijek nije poznato gdje će se sve ovo društvo odmarati niti koliko će dugo ostati u Dalmaciji, ali vjerujemo kako se obožavatelji ovog rockera, kojeg su imali prije nekoliko godina prilike i slušati uživo na zagrebačkom stadionu Maksimir, nadaju da će ga sresti te se fotografirati.

 Izvor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Podsjećamo, Bon Jovi i Dorothea su u vezi još od srednje škole, a vjenčali su se 1989. godine. Osim sina Romea, još imaju četvero djece, 26-godišnju Stephanie Rose, 24-godišnjeg Jessieja i 17-godišnjeg Jacoba. 

Tagovi

Magazin

Royals