Brak studentice Mije i poduzetnika Dragana Jurilja potrajao je godinu dana i četiri mjeseca. Iako se činilo da njihova ljubav i dalje cvjeta, tome očito nije bilo tako. Bez pompe, skandala i javnih prepirki, shvatili su da nisu jedno za drugo te su odlučili nastaviti svatko svojim putem.

'Obavještavamo vas da smo prije mjesec dana Dragan i ja sporazumno, uz uzajamno razumijevanje i uvažavanje razveli. Razlozi našeg razvoda su osobne prirode i o njima ne želimo javno govoriti, nadamo se da ćete za to imati razumijevanja', izjavila je 24-godišnja Mia, sada opet Franić, za Story.hr.  Mia trenutno odmara u Splitu, a čim se vrati u Zagreb, planira se vratiti fakultetskim obavezama na studiju ekonomije poduzetništva na Vernu, te se ponovno posvetiti svojoj staroj ljubavi - manekenstvu.

A post shared by @miss.mia.franic on

Podsjetimo, Mia i Dragan u travnju prošle godine sklopili su brak u bajkovitom Maroku, nakon što su u vezi proveli godinu dana. Maroko su odabrali za svoj dan zbog toga što oboje vole egzotične zemlje i gaje ljubav prema putovanjima. I nakon vjenčanja, sada već bivši par, često je objavljivao fotografije s različitih destinacija na kojima su uživali. U nedavnom intervjuu za Story.hr Mia je izjavila i kako se veseli trenutku kada će postati majka i kako joj je obitelj na prvom mjestu. Nepremositve razlike u odnosu s Draganom ipak su bile jače od želje za obiteljskom srećom.

A post shared by @mia21.04jurilj on