Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
10.04.2018. / 20:28 20:56

Edita Misirić Vrkljan postala mama!

Autor M.D.
10.04.2018. / 20:28 20:56
Autor M.D.
10.04.2018. / 20:28 20:56

Nemjerljiva je sreća u životu domaće voditeljice

U Zagrebu je jučer na svijet stiglo prvo dijete TV voditeljice Edite Misirić Vrkljan i njezinog supruga Javora, Story. hr prvi doznaje iz rodilišta bolnice Merkur. Doznajemo i da se mama i beba, koja je na svijet stigla carskim rezom, osjećaju dobro. Presretna obitelj i brojni prijatelji slave dolazak novog člana obitelji. Kroz nekoliko dana mama Edita i njezin princ stižu kući, a tada kreće prava avantura. Nema sumnje kako će Edita imati nekoliko pomagača koji će joj pomagati u prvim danima majčinstva. Uz supruga,  desna ruka će joj biti majka, koja je jedva dočekala da bude baka. 

Nedavno, kada je simpatična plavuša govorila o majčinstvu, otkrila kako najviše računa na majčinu pomoć te priznala da će se najviše oslanjati na njezine savjete: 'Ako je uspjela odgojiti mene i preživjeti onda sigurno zna jako puno!' 

Pred Editom i njezinim suprugom slijedi najljepše razdoblje i najzahtjevnija života uloga - ona roditeljska. Dječak je prava kruna njihove ljubavi koju su ozakonili u lipnju 2016. godine, a koja se rodila tri godine prije. Koliko je sretna u vezi Edita je svojevremeno otkrila  za Story: 'Podjednako ulažemo u vezu i podjednako se trudimo. A trud i konstantno ulaganje je jako važno. Nikada ne smijete pomisliti; 'Eh sad se mogu opustiti'. Uvijek treba davati do znanja koliko volite i koliko vam je stalo.

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader