Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Veliko slavlje u obitelji Vande Winter

Autor I.G.
Autor I.G.

Otkrila je detalje samo za Story.hr

U domu zagrebačke glumice Vande Winter danas se priprema veliko slavlje. Naime, domaća kazališna i televizijska glumica, koja je u travnju 2017. godine postala mama malenog Fabijana, a kojeg je dobila u braku sa suprugom, nogometašem Ivanom Parlovom, slavi okrugli 35. rođendan. Samo za Story.hr, simpatična Vanda je odlučila otkriti detalje proslave kao i ovogodišnju rođendansku želju. 

'Rođendan ću proslaviti u krugu obitelji, sa sinom i suprugom, a navečer 'tulumarimo' na opatovinskoj pozornici gdje do kraja ljeta igram 'Fine strine s Opatovine'', objašnjava nam glumica u čiji dom od jutra pristižu čestitke. Također, povodom 35. rođendana, Vanda nam je skromno priznala kako je ponajprije zahvalna za sve ono što već ima u životu, najmilije koji ju okružuju, a ako mora izabrati samo jednu želju, ona je vrlo jasna. 'Za rođendan sam si poželjela zdravlje, prvenstveno svog djeteta, a onda i svih bližnjih koji mi sačinjavaju život. Sve drugo se nekako i samo posloži', zaključuje mlada majka i dodaje kako su upravo suprug i sinčić njezin najvrjedniji poklon i jedini koji se zapravo računa. 

Inače, glumica koja će 35. rođendan provesti radno, nedavno je za Story otkrila kako početkom rujna planira i ljetni odmor u društvu svoja dva najdraža muškarca, supruga Ivana, s kojim je u braku od 2015. godine, i dvogodišnjeg sinčića Fabijana. 'Odmor planiramo početkom rujna, taman prije nego što počne sezona u Komediji, gdje sam ove godine proslavila prvi jubilej stalnog radnog odnosa', ispričala je tada Vanda. 

Tagovi

Najčitanije

NAJNOVIJE

loader