Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
14.08.2017. / 18:48 18:51

ŽIVOTNA DRAMA Pjevačica emotivnom objavom rasplakala obožavatelje

Autor Anamarija Gnjatović
14.08.2017. / 18:48 18:51
Autor Anamarija Gnjatović
14.08.2017. / 18:48 18:51

Nekad iznimno popularna pjevačica Tatjana Matejaš Cameron proživljava životnu dramu.  Naime, njezinu suprugu Matthewu dijagnosticiran je rak pluća, a posljednjih 6 mjeseci najveću podršku i pomoć u tim teškim trenutcima pronašla je u svojoj mami. Upravo je to razlog zbog kojeg joj je Tajči posvetila iznimno emotivnu objavu na Instagramu, a ako je suditi po komentarima puno je onih koji su se zbog napisanog raznježili i rasplakali.

'Ovo je bilo najbolje fotografiranje ikada - mamino', napisala je Tatjana te objasnila kako ljepota njene majke dolazi s gomilom ljubavi, boli, borbe s preprekama, zacjeljivanja, nade i osmjehu koji nosi kroz sve. Majka joj je nedugo prije objave poručila kako se nakon pada treba uvijek ustati i pokušati ponovno. Bez obzira na sve.

Poznata pjevačica dodala je kako je majka uvijek bila 'vjetar' na njezinim životnim plovidbama, kao i to da joj ona pruža utočište sigurnosti u koje se uvijek može vratiti. Upravo je njezina mama ta koja je najviše vjerovala u nju.

Tajči je shvatila i koliko joj mama vjeruje. Dopustila joj je da ju namješta za poziranje, usmjeravala je fotografa i dozvolila joj je da objavi te fotografije u časopisu za koji piše baš o njoj. Nije joj postavljala pitanja, već se prepustila i vjerovala joj, objasnila je. Poznata plavuša objavu je završila na posebno emotivan način: 'Izniman je dar imati ju uz sebe'.  
Autor: A.G. Foto: Društvene mreže

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader