Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Voditeljica se prisjetila najdražih trenutaka iz prethodnih sezona popularne emisije

Autor A.M.
Autor A.M.

Emisija 'Ljubav je na selu' večeras se na RTL-u vraća na male ekrane u jubilarnoj 10 sezoni od 20 sati, a voditeljica Marijana Batinić se prisjetila najdražih trenutaka iz prethodnih sezona.

Kao jednu od najljepših uspomena navela vjenčanje Stjepana Pavlića i Nikoline Bunčić. Njih su se dvoje upoznali i zaljubili u trećoj sezoni emisije, nakon čega su nastavili vezu. Marijana je bila pozvana na njihovo vjenčanje na kojem je bila počasna kuma.

Rado se prisjeća i prvih zaruka kojima je prisustvovala - onima Mihaela Sklizovića i Sare Hrnčić. Marijana je, naime, stajala sa strane i plakala od sreće kada je Mihael kleknuo pred Saru.

Voditeljica je posjetila farmere kada su postali roditelji, što joj je također draga uspomena. 'Držati djecu farmera u naručju je čaroban osjećaj', kazala je voditeljica.

Izvor: Story

Jahala je jednoroga

U lijepom sjećanju joj je ostalo i jahanje po centru Zagreba.

'U sklopu promocije šeste sezone sam jahala jednoroga na Zrinjevcu, odjevena kao vila. To mi je bilo divno iskustvo', rekla je voditeljica.

Sretna je i jer je zahvaljujući 'Ljubav je na selu' proputovala čitavu Hrvatsku. 'Mislim da ne postoji kraj u kojem nisam bila', kaže Marijana.

U lijepom sjećanju joj je ostalo i upoznavanje s Goranom Žigom, farmerom koji je, kako kaže Mare, obilježio sve sezone.

'Kada sam prvi put došla u njegovo selo, bila sam loše volje, umorna i boležljiva, ali kada mi je pružio ruku i nabacio prvi komentar, momentalno sam ozdravila. To je bila ljubav na prvi pogled', prisjetila se voditeljica.

Ponosi se i priznanjem koje joj je uručila Udruga dalmatinski samci. Naime, ona je produkciji emisije 'Ljubav je na selu' dala zahvalnicu za doprinos demografskoj obnovi Hrvatske.

Desetu sezonu popularne emisije 'Ljubav je na selu' pratite večeras od 20 sati na RTL-u.

Najčitanije

Najnovije

loader