Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Pozadina vjenčanja Tamare Garbajs i Danka Vrdoljaka

Autor Zrinka Ferina
Autor Zrinka Ferina

Nakon samo mjesec dana veze, glumica GK Trešnja, 41-godišnja Tamara Garbajs, prošli se utorak udala za 51-godišnjeg kirurga Danka Velimira Vrdoljaka. Story donosi fotografije intimne ceremonije s Hvara, ali i pravu pozadinu ovog vjenčanja, naizgled iz vedra neba

Da život uistinu piše najbolje romane, pokazalo se prošli utorak kad su bračne zavjete izmijenili Tamara Garbajs, glumica Gradskog kazališta Trešnja, i ugledni onkolog Danko Velimir Vrdoljak. Vijest o njihovu vjenčanju odjeknula je brojnim portalima i izazvala silnu znatiželju javnosti jer atraktivna glumica odlučila je izreći sudbonosno ‘da’ svom odabraniku nakon samo mjesec dana veze. K tome, zbog činjenice da je javnosti bila poznata Tamarina osmomjesečna veza s liječnikom Andrejem Rothom, mnogi su isprva pomislili da se udaje za njega.

Izvor: Zvone Jerković

Tek je najužem krugu sretnoga para bilo poznato da se Tamara i Danko Vrdoljak, predstojnik Klinike za tumore na kojoj radi i Andrej Roth, poznaju već godinama. Točnije, upoznali su se još tijekom Tamarine veze s redateljem Markom Vrdoljakom, a u posljednjih pet godina nerijetko su bili u istom društvu i često razgovarali. Danko Velimir Vrdoljak uvijek je, kažu upućeni, bio zaštitnički raspoložen prema Tamari, nikad im nije nedostajalo tema za razgovor te su, i ne sluteći, s godinama stvorili posebnu povezanost i bliskost, čega su postali svjesni ovoga ljeta. život je htio da nakon prekida sedmogodišnje veze s Markom Vrdoljakom Tamara počne izlaziti s Andrejem Rothom, što je značilo da su se Danko i talentirana glumica često susretali pa tako u jednom trenutku shvatili da među njima postoje bliskost i iskra, što ne mogu ignorirati. Oboje su odmah prekinuli svoje postojeće veze, navodno čak i ne rekavši to jedno drugome.

Izvor: Zvone Jerković

Prema mišljenju nekih hrabro, prema drugima šokantno, ali bez dvojbe iskreno. Odlučili su se vjenčati i to što prije. Tek su s rijetkim i najbližim ljudima podijelili svoje planove, nisu se nikome imali potrebu opravdavati jer, kažu upućeni, Tamara i Danko su gotovo bez riječi znali da je među njima nešto veliko i vrijedno, nešto što su možda još i puno prije trebali prepoznati. Odlučili su se za ležerno vjenčanje u Hvaru i potom intimno slavlje u restoranu Zori na obližnjem otočiću Palmižani, u društvu kumova i sinova. Oboje iza sebe imaju jedan brak, Tamara s bivšim vaterpolistom Hrvojem Šintićem iz kojeg ima 11-godišnjeg sina Tomu, dok je ugledni kirurg bio 20 godina u braku i otac je četvorice sinova.

Izvor: Zvone Jerković

Mediji su uspjeli doznati da će se par vjenčati, no raspolagali su pogrešnim datumom, tako da samo Story ima ekskluzivne fotografije sretnih mladenaca. Ostalo su mediji prenijeli s društvenih mreža, Tamara je objavila nekoliko fotografija i promijenila prezime na Instagramu, no za komentare par nije bio dostupan.

Izvor: Zvone Jerković

Kako doznajemo, nakon vjenčanja nastavili su brodom obilaziti otoke, otisnuli su se prema Visu, a potom doplovili do Mljeta te se potpuno isključili iz svakodnevice. Uživaju u morskim radostima, a otoke najvjerojatnije istražuju biciklima jer Danko je, osim što je strastveni boksač, zaljubljenik u biciklizam i jedrenje. No na Instagramu je otkriveno i da se prošli vikend Tamari dogodila nezgoda.

Izvor: Zvone Jerković

Naime, ozlijedila je koljeno, što je vrsni kirurg na licu mjesta sanirao. Nezgoda im nimalo nije narušila idilu i doslovce medeni mjesec jer, navodno, bračni će par ploviti sve do kraja kolovoza. Tad će ih već čekati spremno njihovo zajedničko gnijezdo u središtu Zagreba, gdje će se ujesen oboje posvetiti brojnim poslovnim i obiteljskim obavezama.

Najčitanije

Najnovije

loader