Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Indira Levak: 'Spasio mi je život'

Autor N.R.

Za Story.hr podijelila detalje zaljubljenog života

 Izvor: Robert Gašpert

Simpatična glazbenica, 45-godišnja Indira Levak i njen suprug, poduzetnik Miroslav Levak, proslavili su svoju petu godišnjicu braka. Da uz ljubav vrijeme brzo prolazi, za Story.hr priznala je i sama pjevačica. Otkrila nam je što je dobila za poklon, u čemu je posebnost njihova braka i gdje se, sa svojim Mirekom, kako ga zove iz milja, vidi za deset godina.

 Izvor: Arhiva

Kako ste proslavili godišnjicu braka?

Opet godišnjica, kako vrijeme brzo prolazi kad se živi u ljubavi. Uvijek nekako s leptirićima u trbuhu i sjetom u očima, prisjećamo se Mirek i ja svih lijepih trenutaka koje smo proživjeli na taj, nama uistinu poseban dan. Ove godine, Mirek je bio nekako previše miran i nezainteresiran!? Kakva navlakuša hahaha. Naravno da je sve organizirao unaprijed i ponovo me učinio sretnom i voljenom, kao i na sam dan vjenčanja. Ove godine, zbog brojnih obaveza, poslova u proizvodnji, pokretanja novog posla u turizmu i mojih koncerata, nismo bili u mogućnosti otputovati, ali smo uz romantičnu atmosferu, nama najdražeg restorana 'Time', uz odličnu hranu i čašicu vina, proslavili onako kako najviše volimo, tiho i romantično!

Što ste dobili na poklon i jeste li vi možda nešto poklonili Miroslavu?

Na poklon sam prije točno nepunih sedam godina dobila upravo njega! On je najvrijedniji poklon koji sam ikada u životu dobila, pun ljubavi i brige za mene, najveći je oslonac u mom životu. To se i vidi po mojim životnim promjenama, ali na bolje! Što sam ja poklonila njemu? To nikako ne smijem otkriti, ali prepuštam mašti na volju svakome tko će pročitati ovaj intervju. Samo ću reći, bio je jako sretan i uzbuđen! 

Koji biste trenutak odvojili kao najposebniji, do sada u braku?

Teško mi je izdvojiti neki od trenutaka, kad ih ima toliko puno posebnih. Sve je posebno, svaki dan je neki novi posebni trenutak, ali izdvojit ću jedan trenutak, ne baš toliko krasan. Nakon jednog dugog i teškog koncerta mi je pozlilo, a on me unio na rukama u auto jer je pomislio da je infarkt ili moždani. Tada je vozio po nogostupu i svim mogućim putevima, pokušavajući me što prije dovesti do bolnice, ne bi li mi spasio život. Nikada neću zaboraviti taj strah u njegovim očima. E, tad sam uistinu spoznala koliko me voli!

Po čemu je vaš brak poseban?

Naš brak je uistinu poseban, kao prvo, zbog sličnih karaktera i velikog srca koje imamo oboje. Slični su nam bili i životni putevi puni rada i odricanja. Puni smo ljubavi jedno prema drugome. Naučili smo da se ljubav njeguje kao i cvijet, koji stalno treba sunce, tako i mi trebamo jedno drugo. Karakteri su nam uistinu slični, volimo iste stvari osim treninga, volimo svoje prijatelje s kojima se družimo, volimo životinje koje nas toliko ispune i vesele. Toliko je toga posebno, ma mogla bih na ovom provesti cijelo popodne nabrajajući.

Kako najčešće provodite slobodno vrijeme?

Slobodno vrijeme? Što je to? Nažalost, slobodnog vremena imamo jako malo jer smo oboje radoholičari, ali sreća je u tome što gotovo sve radimo skupa pa nas to ispunjava i čini sretnima. Puno putujemo zbog prirode mog posla. Evo, hvala Bogu, puno sviram sa svojim novim bendom, radim u studiju na novom, drugom samostalnom albumu, pomažem Mireku u proizvodnji od ove godine, u Fažani gdje smo se počeli baviti i turizmom. A slobodno vrijeme između toga najradije koristimo za gledanje filmova, odlazak u prirodu, druženje s dragim nam ljudima. Uskoro ćemo malo na motor kad dođe toplo vrijeme, voljela bi pročitati neku knjigu u miru, na terasi.

Gdje se vidite za deset godina?

Uh, pa kud za kraj baš najteže pitanje. Ja bih nekako zaustavila vrijeme, baš sad u ovom trenutku! Sad sam potpuno ispunjena i zrela, točno znam što hoću, a što neću. Još sam mladi curetak koji se super osjeća u svom prirodno izgrađenom tijelu, dosadnim treninzima. Za deset godina, voljela bih se i dalje baviti svojim poslom, ali na jednom drugom nivou, jer ne bi mogla bez svoje publike koja me prati toliki niz godina, i naravno, uživati s Mirekom u plodovima onoga što stvaramo danas. U nekoj kućici na moru.

 Izvor: Robert Gašpert

Tagovi

Magazin

Royals