Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
19.07.2018. / 18:39 23:10

HVAR LOVE STORY Nina Badrić očarala otočane

19.07.2018. / 18:39 23:10
19.07.2018. / 18:39 23:10

Da se Nina Badrić i otok Hvar vole, sada ama baš svi znaju

Otok Hvar drugi je dom naše glazbene dive, Nine Badrić, koja je na Trgu Sv. Stjepana, u gradu Hvaru, večeras održala koncert o kojem će njegovi  brojni gosti još dugo pričati.  Zahvaljujući organizaciji Storyja, razdragani posjetitelji uživali su u romantičnim pjesmama, zaraznim taktovima pod zvjezdanim nebom i u glas s Ninom pjevali njezine bezvremenske hitove. Stotinama  domaćih obožavatelja, a i strancima koji su se na Hvaru našli i zatekli na Nininom koncertu, ova će se ljetnu večer duboko usjeći u pamćenje. U koncertu su, putem live streama, osim hrvatske publike, uživali Ninini obožavatelji i u tri susjedne države; Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji. 

'Večerašnji koncert je bio neponovljiv! Nosit će me još danima jer je najljepše kada se od prve sekunde upariš s publikom koja je bila čudesna. A to se večeras dogodilo na Hvaru, na predivnoj prirodnoj pozornici pod zvijezdama. Hvar za mene predstavlja drugi dom i moram vam priznati da sam imala pozitivnu tremu. Hvala Storyju i Hvaru na pozivu, i nadam se da se vidimo i sljedeće godine.', oduševljeno je prokomentirala Nina.  

Izvor: Jadran Babić, Dražen Kokorić

Izvor: Jadran Babić, Dražen Kokorić Izvor: Jadran Babić, Dražen Kokorić Činjenica  što ima moć da opija glazbom, nimalo ne čudi, obzirom na Ninin zavidan raspon glasa, bogat glazbeni repertoar i karizmatičnost. Rođena Zagrepčanka oduvijek je znala da je glazba njezin životni poziv.  Za svoje ukućane propjevala je s tri godine, prvi nastup imala je s devet, a profesionalno gledajući, iza nje je 25 godina karijere. I uz Ninin koncert, na Hvaru ovo ljeto vlada posebno svečano ozračje, jer naš najsunčaniji otok slavi punih 150 godina organiziranog turizma. Njegove ljepote prvi su turisti prepoznali davne 1868. godine i počeli dolaziti, istraživati hvarske uvale te uživati u blagoj klimi i sunčanom vremenu. Brojne goste privukla je i činjenica, odnosno rezultati klimatskih istraživanja, da otok ima odlična klimatološka svojstva za zdravlje ljudi. Ta je prednost iskorištena u razvoju tada nove gospodarske grane - turizma. Zahvaljujući Franzu Ungeru, botaničaru iz Graza, u Hvaru se osnovala zdravstveno-higijenska ustanova Higijeničko društvo u Hvaru, koje je preteča današnjih turističkih zajednica.  Izvor: Jadran Babić, Dražen Kokorić Izvor: Jadran Babić, Dražen Kokorić Izvor: Jadran Babić, Dražen Kokorić Dugogodišnja tradicija organiziranog turizma, na Hvaru, sudeći po večerašnjem koncertu, nikad neće prestati. Ovaj jedinstveni događaj u srcu sezone samo je prvi u seriji koncerata koji će  se svake godine, u organizaciji Storyja, održavati na Hvaru. Svake godine za vas organizirat ćemo besplatni koncert s novom zvijezdom- pod istim imenom Hvar love Story. Izvor: Jadran Babić, Dražen Kokorić Izvor: Jadran Babić, Dražen Kokorić

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader