Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UPISANA U POVIJEST Od sreće poklonila slatki poljubac

Sandra Perković otkrila koliko je ponosna na sebe

  Izvor: Instagram

Sve što takne pretvori u zlato. Da, riječ je o atletičarki Sandri Perković koja je osvojila peto Europsko prvenstvo u nizu i upisala se u povijest – postala je prva atletičarka koja je to upjela.

Osim što se sjajno snalazi i u modelskim vodama što je već nekoliko puta pokazala, Sandra je ipak na domaćem terenu kada je disk u pitanju zbog čega ovakav uspjeh nimalo ne čudi. 'Ove godine čekamo Europsko prvenstvo u Berlinu, znamo što lovimo i što želimo. Želim napraviti ono što nitko nikad u povijesti atletike nije napravio, a to je osvojiti peto europsko prvenstvo zaredom' rekla je početkom ove sezone atletičarka.

Svoje emocije atletičarka nikada nije skrivala, bila riječ o pobjedama ili porazima, ali vidjeti ju u trenucima kada još jednom upisuje Hrvatsku u listu najboljih, bilo je neprocjenjivo. Nakon što je jedva preživjela sepsu, nakon što joj se slijepo crijevo rasprsnulo na treningu, Sandra je dobila novu motivaciju za sve što radi u životu. 

Od sreće je Sandra nakon jučerašnje pobjede skočila u zagrljaj velikoj maskoti medvjedića i poljubila ga u lice, što je objavila i na svojim društvenim mrežama. 'Danas sam osvojila svoje peto Europsko prvenstvo za redom! Nikada do ničeg u životu nisam došla lako, pa tako ni do ovoga, ali uspjela sam namjestiti svoju krunu i ostati fokusirana. Ne mogu riječima opisati zadovoljstvo i ponos koji osjećam u ovom trenutku. Još jednom sam se zagrnula hrvatskom zastavom, trčala počasni krug i još jednom ću čuti hrvatsku himnu kako svira, te se uspeti na najviše mjesto na podiju i staviti zlato oko vrata' napisala je presretna atletičarka i zaradila pregršt zasluženih čestitki.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image