Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena Rozga: 'Voljela bih se ostvariti kao majka, ali...'

Omiljena pjevačica otvoreno je progovorila na svako pitanje

  Izvor: Šime Eškinja

Jelena Rozga u razgovoru za srpski Glossy, uz poslovne teme, progovorila je i o onim privatnima. Tako je u razgovoru povodom promocije nove pjesme 'Ostani', iskreno rekla i vidi li se u ulozi majke te kako živi kad je ne obasjavaju svjetla pozornice. Naša pjevačica je otkrila da ne živi kao diva, nego vodi sasvim normalan svakodnevan život.

'Volim duge šetnje sa svojim psom Ringom, druženja s prijateljima, odlazak u kino, u kazalište ili na izložbu..Trudim se živjeti bez stresa koliko god je to moguće', ispričala je Jelena. Odgovorila je i na pitanje vidi li se u ulozi majke. 'Naravno da se želim ostvariti kao majka i imati obitelj, ali kad bude, bit će', obrazložila je  i dodala da misli da se majčinstvo i karijera, uz dobru organizaciju, daju se uskladiti.

Jelena je i istaknula kako je godine ni najmanje ne opterećuju te da im nikada nije davala na važnosti. 'Nikad se nisam opterećivala godinama i brojkama. Godine donose iskustvo. Neke stvari su me ranije živcirale i trošila sam zdravlje zbog toga, a danas je tih stvari puno manje. Naravno, nismo roboti, ljudi smo od krvi i mesa, i osjećaje nije uvijek lako kontrolirati, ali danas ću puno manje energije i vremena potrošiti na nebitne stvari i pogrešne ljude. Sva sreća, naučila sam da većinu negativnih stvari spakiram i što prije ih zaboravim', ispričala je 41-godišnja pjevačica koja je rođendan proslavila prije dva tjedna.

Tagovi

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image