Sinead O'Connor već dugo vremena privlači pozornost javnosti i medija bizarnim objavama na društvenim mrežama koje su u stvari bile molba za pomoć. Od nekad popularne pjevačice, danas je ostala tek sjena. Izmučena bolešću s kojom se nije mogla boriti sama, na kraju je stigla do Dr. Phila, kontroverznog psihijatra kojeg je svojevremeno promovirala kraljica medija Oprah Winfrey, a koji je pomagao i slavnoj Britney Spears u vrijeme najteže mentalne krize. Sinead se nedavno pojavila u emisiji Dr. Phila i šokirala javnost izjavama o tome kako ju je majka fizički i seksualno zlostavljala u sobi koju je uredila posebno za takve bolesne igre. Ipak, čini se kako stvari sada postaju daleko bolje za nesretnu pjevačicu.

Na Facebook profilu je napisala, 'Slavim što sam napokon dobila točnu dijagnozu. Nemam granični poremećaj osobnosti, već sam bipolarna. Trebalo je proći 13 godina u kojima su mi irski liječnici govorili drugačije, da stvari napokon sjednu na svoje mjesto. Antidepresivi su vrlo opasni za ljude s bipolarnim poremećajem. Sada koristimo druge lijekove. To je, dakle, dijelom razlog što mi je toliko trebalo da se oporavim i od histerektomije i dvije godine trauma', dodala je i kako sada koristi prave lijekove, a sve zahvaljujući Dr. Philu.
Pjevačica je otkrila kako se više nikada neće vratiti u Irsku i ljudima koju su je ostavili da umre, a to uključuje i 'staru' Sinead. Objasnila je kako se od sada zove Magda Davitt, žena koja je imala prave roditelje na koje je mogla biti ponosna.
Autor: D.P. Foto: Prifimedia, Getty