Američki glumac, Luke Perry, najpoznatiji po svojoj ulozi Dylana u seriji Beverly Hills 90210 te trenutnom angažmanu u seriji Riverdale, preminuo je u 53. godini života. Kako prenosi Mirror, glumac je nakon doživljenog moždanog udara u prošlu srijedu, preminuo danas u bolnici. 

Vijest o smrti potvrdili su članovi obitelji, a u priopćenju su se zahvalili svima na molitvama i riječima utjehe. 'Obitelj cijeni potporu i molitve koje su poslane za Lukea iz cijelog svijeta, te vas u ovom trenutku molimo za poštovanje privatnosti u ovoj velikoj žalosti', stoji u službenoj izjavi. Također, u posljednjim trenutcima, uz glumca su bila njegova djeca Jack i Sophie, zaručnica Wendy Madison Bauer, bivša supruga Minnie Sharp, majka Ann Bennett, očuh Steve Bennett, brat Tom Perry, sestra Amy Coder i drugi članovi obitelji. 

Podsjećamo, miljenik svih tinejdžerica u 90ima, 52-godišnji Luke, u prošlu je srijedu hitno prebačen u bolnicu zbog pretrpljenog moždanog udara. Glumac je tada zadržan pod strogim medicinskim nadzorom, a vijest o nesretnom slučaju stigla dan nakon što je produkcija Beverly Hillsa objavila da će se snimati i remake popularne serije.