Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
11.05.2018. / 11:37 12:57

Bivši ljubavnici viđeni kako razmjenjuju nježnosti

Autor L.B.
11.05.2018. / 11:37 12:57
Autor L.B.
11.05.2018. / 11:37 12:57

Nisu se skrivali od pogleda javnosti

Na after partyjima velikih festivala i događaja nerijetko se znaju razbuktati stare strasti što je bio slučaj i ovaj put na Alexander Wand VIP Partyju nakon Cannes Film Festivala.

Jedna od najvećih glazbenih zvijezda današnjice, The Weeknd i manekenka Bella Hadid probudili su stare strasti i izmjenjivali nježnosti nimalo ih ne skrivajući. Sudeći po pisanju stranih portala, Bella i The Weeknd cijelu večer nisu se odvajali jedno od drugoga, a u jednom trenutku pao je i poljubac. Večer nije ostala samo na tome jer je dvojac snimljen kako zajedno odlazi s partyja. Fotografije na kojima Bella i The Weeknd izmjenjuju nježnosti možete pogledati ovdje

Izvor: Story

Bella i The Weeknd prekinuli su još u studenom 2016., ali nedavno su viđeni kako se druže i ljube na Coachelli zbog čega su već počela šuškanja da se bivši ljubavnici vraćaju jedno drugome. Poznati reper prije nekoliko mjeseci prekinuo je sa Selenom Gomez i nagađa se da joj je posvetio nekoliko pjesama tijekom devet mjeseci veze, baš kao što je navodno Belli posvetio pjesmu 'Wasted Times' u kojoj govori da joj se želi vratiti. Ako zaista je suditi po novim pjesmama i sve češćim druženjima manekenke i glazbenika, na pomolu je još jedno popravljanje ljubavnog brodoloma.

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader