Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Slavna ikona otvorila dušu: '99.9 posto fotografija je obrađeno'

Autor A.S.
Autor A.S.

Njezino lice krasi sve više i više naslovnica i modnih kampanja, no ona ističe kako je sve to 'nerealno'

Gigi Hadid osvanula je na naslovnici novog broja Harper's Bazaara, a osim naslovnice, njezino lice krasi i vrlo simpatičan modni editorial s psima. Osim toga, 22-godišnjakinja dala je i intervju u kojem je progovorila o modnom svijetu iza kulisa, svojim srednjoškolskim danima te pikanterijama iz privatnog života. Ono što je posebno kod tog intervjua je činjenica da joj je pitanja, umjesto novinarke, postavljala slavna holivudska glumica Blake Lively. 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Manje poznat podatak o kojem je pričala je da ova mlada manekenka boluje od Hashimoto sindroma, a riječ je o bolesti koja zahvaća štitnjaču. Zbog toga mora paziti na prehranu, zbog čega je vrlo vitka. Upravo to nerijetko joj je donijelo negativne komentare na društvenim mrežama. 'Nisam mršava jer se bavim manekenstvom. Kad sam imala atletski tip tijela bavila sam se odbojkom i jahanjem, no nakon što sam otkrila da imam Hashimoto morala sam početi paziti na prehranu i vježbati. Bilo mi je teško kao tinejdžerici, svi su mogli jesti hamburgere bez ikakvih posljedica', iskreno je ispričala Gigi.

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Ipak, ona nije zadovoljna svojom mršavošću. 'Kad bih mogla birati, htjela bih da mi se vrati guza i da imam grudi kakve sam imala prije nekoliko godina. No, ne možemo živjeti sa žaljenjem, voljela sam svoje tijelo tada i volim ga sada', objasnila je te dodala kako je važno da se mladi ne uspoređuju s fotografijama koje vide na internetu: 'Naš je posao da izgledamo odlično. Imamo pristup svim teretanama i zdravoj hrani. A pored toga, 99.9 posto fotografija je obrađeno! Nekad na snimanju kažem: 'To na meni izgleda užasno', a oni odgovore: 'Nema problema, popravit ćemo to', pa mi lakne.'

Foto: Instagram

Tagovi

Izbor Urednika

Royals