Prošlog četvrtka premijerno je prikazana predstava ‘Tko pjeva zlo ne misli’ redatelja Renea Medvešeka u kojoj je jednu od glavnih uloga ostvarila odlična Ivana Boban. Mina u predstavi uz pomoć šogora Franje Šafraneka traži ljubav i način kako osvojiti nevoljkog gospodina Fulira, a u stvarnosti glumica je u sretnoj vezi s kolegom Lukom Dragićem. Na izvrsnoj interpretaciji on je među prvima čestitao svojoj odabranici, a druženje su poslije nastavili na domjenku na kojem je Ivana zasjala u zlatnoj haljini. Bili su okruženi prijateljima, kolegama, veselo su pozirali našem fotografu, a tijekom večeri pridružila im se i Ivanina majka, cijenjena redateljica Ivica Boban. Bila je to lijepa potvrda veze o kojoj se počelo nagađati ovog ljeta.

Par je fotografiran u romantičnoj šetnji središtem Dubrovnika, ali tada ipak nisu željeli potvrditi da ih veže nešto više od prijateljstva i suradnje na predstavama zagrebačkoga Hrvatskog narodnog kazališta, čiji su oboje članovi. Ipak, glumica sada priznaje da je sretna i ispunjena u novoj vezi sa 38-godišnjakom, no i bez puno riječi to je bilo vidljivo prošlog tjedna nakon premijere u kazalištu gdje su surađivali na brojnim predstavama. Pub-lika ih je prošle godine gledala i u predstavi ‘Kod Peregrinovih’, koja je prikazana u kazalištu Trešnja, a sadašnji glumački par ondje je utjelovio supružnike.
Previše detalja o svom privatnom životu ne voli dijeliti 46-godišnja dobitnica Nagrade hrvatskoga glumišta, koja je nakon ovogodišnjih Dubrovačkih ljetnih igara (gdje je glumila u predstavi ‘Othello’) sunčani odmor provela sa svojim najbližima i voljenima u Malom Lošinju. Nakon kratkog odmora uslijedila su gostovanja s predstavom ‘Ljudi od voska’ u kojoj oboje glume. Tada se vratila u Zagreb na početak nove sezone ispunjene stihovima “noćas ću dragi tebi šaptat nježne riječi, noćas ću tebi reći kol’ko te ljubim ja...”
Napisala: Maja Šitum Fotografije: Robert Gašpert