Najbolja skijašica svijeta u povijesti skijanja i državna tajnica Središnjeg državnog ureda za šport Janica Kostelić postati će majka. Kako ekskluzivno doznajemo, u obitelj Kostelić početkom sljedeće godine stiže prinova, a Janica se iznimno veseli novom privatnom izazovu. 

'Jako se veselim što će nam u obitelj Kostelić doći još jedan dečko', rekla je Janica za Story i tako potvrdila nagađanja o trudnoći te najavila da će dobiti sina.

Tri zlata na Olimpijskim igrama u Salt Lake Cityju, zlato na Olimpijskim igrama u Torinu, pet zlata na Svjetskim prvenstvima u St. Moritzu i Bormiju, a u vitrini čuva i tri Velika kristalna globusa sa Svjetskih skijaških kupova, sve su to samo neki od njenih priznanja koje je ostvarila u svojoj karijeri. No ništa se od toga ne može usporediti s osjećajem koji je Janicu Kostelić preplavio kada je doznala da će postati majke.

Cijeli tekst o Janici Kostelić  i njezinom prvom djetetu čitajte u novom broju magazina Story koji možete kupiti na svim kioscima od srijede, 24. listopada 2018.godine.