Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Ivana Roščić: 'Ne bih podnosila da mi je muž trut'

Autor Danijela Goreta
Autor Danijela Goreta

Samo mjesec i pol nakon rođenja kćeri Margite, glumica Ivana Roščić počela je snimati seriju 'Uspjeh' za HBO. Otkriva kako se trogodišnji sin Toma priviknuo na sestricu te kako suprug i ona usklađuju nove obveze

Nemam baš izbora pa se u ulozi majke dvoje djece snalazim kako znam i umijem. Ponekad sva ta organizacija nalikuje na znanstveno-fantastični triler. Nije uvijek jednostavno i postoje dani kada bih zaista iskočila iz kože. Oboje su mali i trebaju stopostotnu pažnju - kaže nam  Ivana Roščić. Glumica je u rujnu prošle godine rodila kćerkicu Margitu pa se njezina obitelj, koju čine suprug Marko Balić i trogodišnji sin Toma, proširila za još jednog člana. 

Iako je dolazak Margite bio blagoslov za cijelu obitelj, glumica kaže da su morali proći razdoblje prilagodbe.

- Bila je to velika promjena za sve nas, a za Tomu najveća jer osim što je dobio sestricu, početkom rujna krenuo je u vrtić. Prva tri mjeseca zaista su bila teška. Kad se prisjetim tog razdoblja, ne znam uopće kako smo to sve sami odradili - priznaje Ivana.

Domišljati roditelji dosjetili su se i načina na koji će Tomu upoznati sa sestricom.

- Tomu je sestrica ‘kupila’ tako što mu je donijela dar na dolasku kući. Odmah ju je zavolio - kaže 39-godišnja Splićanka.

Nakon što ga je pridobila, Margita je u bratu pronašla pravog zaštitnika.

- Jako se zaštitnički odnosi prema njoj, ali joj ne daje svoje igračke, a uzima njezine. S obzirom na to da dječja mašta radi svašta, moramo jako paziti jer joj stavlja autiće u usta, kobasicu u ruke, hoće je provozati biciklom i slično - priča Ivana o odnosu brata i sestre.

Izvor: Story

Unatoč užurbanom tempu zbog dolaska drugog djeteta, Ivana se samo mjesec i pol nakon porođaja vratila na posao. 

- Počela sam snimati i to je bila zaista suluda odluka i organizacija. Kako nam ne može pomoći nitko od obitelji, ovisimo o dadiljama i dobroj volji prijatelja. Prijatelji, hvala vam - rekla je.

Ivana trenutačno snima ‘Uspjeh’, prvu seriju iz originalne HBO produkcije u našoj regiji. Seriju režira oskarovac Danis Tanović prema scenariju Marjana Alčevskog.

- Ne smijem još ništa govoriti o snimanju. Mogu samo reći da se s puno smijeha radi s Danisom Tanovićem i ostalim glumcima. Ubrzo ću početi snimati kratki film talentirane i lijepe Judite Gamulin, a posebno se veselim skorom snimanju filma ‘Tereze 33’ u Splitu prema scenariju Lane Barić, a u režiji Danila Šerbedžije - otkrila nam je Ivana trenutačne glumačke angažmane. 

Iako su joj prioritet djeca, sretna je što uz majčinstvo ima i uspješnu karijeru.

- Majčinstvo, tj. roditeljstvo, potpuno mi je nova faza u životu i prioritet su mi djeca, njihova radost i zdravlje. Međutim, ne bih mogla biti samo majka. Postojala sam i prije majčinstva i jako sam voljela svoj neopterećen i spontan život. Majčinstvo mi je došlo kao fini začin na kraju. Volim svoj posao pa sam se vratila jako brzo. Trudim se uskladiti sve obaveze najbolje što mogu, ali tako da sam prvo zadovoljna ja, a potom svi ostali. No to “ja” brzo padne u drugi plan, a za to se pobrinu Margita i Toma. 

Sa suprugom, naftnim tehničarem, dijeli roditeljske obveze i kućanske poslove. 

- Marko i ja zajedno odgajamo djecu. Nije mi svekrva pa da samo uskače. Brinemo se zajedno da nam stan sliči na nešto i da svaki dan imamo skuhano jelo. Kada jedan pada, drugi poteže i obrnuto. Ne bih podnosila truta, brzo bih mu otvorila vrata da iziđe - odlučno je rekla Ivana.

Najčitanije

Najnovije

loader