Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Domaće dame o ljetovanjima iz djetinjstva

Autor A.M.

Prisjetile su se uspomena

 Izvor: Instagram

U Hrvatsku su stigli vrući ljetni dani, ljeto je službeno počelo još prije tjedan dana, a naši su brojni celebovi otvorili sezonu ljetovanja. Iako su njihove društvene mreže preplavile fotografije i videa ovogodišnjeg otvaranje ljetne sezone, mi smo odlučili saznati kako su provodili godišnje odmore kao djeca. Tako su za Story.hr RTL-ova 28-godišnja voditeljica, Ivona Hemen i 30-godišnja glumica Katarina Baban, otkrile gdje su provodile ljeta i koje su im najdraže uspomene iz djetinjstva. 

'Kao mala sam ljetovala na Pelješcu, u Vignju. Iako sam bila jako mala, imam divne uspomene! Sjećam se divnog, čistog mora, vjetra, mirisa lubenice i hrpe djece', počela nam je pričati Katarina te dodala kako je jedina mana bio predugačak put do tamo. 'Znali smo se šaliti da smo prošli sva prijevozna sredstva, kako nam samo još magarac nedostaje', rekla nam je kroz smijeh. 

Osim toga, otkrila nam je kako upravo zbog njezine najdraže uspomene iz tog razdoblja djetinjstva i danas obožava vlakove. 'Uvijek smo išli noćnim vlakom pa se sjećam koliko sam uživala u toj vožnji jer bismo bili u kupeu s krevetima. Obožavala sam spavati u vlaku. I dan danas zbog toga volim zvuk vlaka', kazala je. 

Isto kao i 30-godišnja glumica i mlada voditeljica Ivona je svoje djetinjstvo provela na otoku. 'Oduvijek ljetujem u Gajcu na Pagu gdje sam praktički i prohodala. Ljetovala sam s roditeljima sve do nedavno', govori i nastavlja pričati kako niti sada nema problema s time da ide sa svojom obitelji na more. 'S obzirom na to da se ne vidimo često jer sam ja u Zagrebu, a oni u Slavoniji, tako više vremena provedemo zajedno', dodala je.

Također nam je ispričala koliko obožava Pag jer je to otok s tradicijom, prekrasnim i čistim plažama te skrivenim uvalama, a upravo je na Pagu upoznala predivne ljude s kojima provodi vrijeme kada god stigne. 'Na Pagu sam stvorila lijepa prijateljstva i upoznala cure od tamo, ali i iz Slavonije s kojima dan danas održavam kontakt. Uvijek zajedno otvorimo ljetnu sezonu', veselo nam je ispričala. 

Magazin

Royals