Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kućna pomoćnica tužila bivšeg supruga JLo

Autor A.M.

Još uvijek se nije javno oglasio

 Izvor: Profimedia

Marc Anthony, 50-godišnji pjevač i bivši suprug latino dive, 49-godišnje Jennifer Lopez, našao se u pravnoj bitci s njegovom bivšom kućnom pomoćnicom Concette Graziosi, a sada se već privodi kraju. Naime, Concette je tužila Marca zato što joj nije isplaćivao plaće, a Page Six piše da je 50-godišnjak pristao svojoj bivšoj zaposlenici platiti 500 tisuća dolara odštete te je cijeli slučaj na kraju riješen privatnim dogovorom.

 Izvor: Profimedia

Concette je počela raditi za Marca 2005. godine, još u vrijeme dok je on bio u braku s Jennifer i obavljala kućanske poslove na njegovom imanju u Brookvilleu u New Yorku. Njezin posao je podrazumijevao čišćenje kuće i pomoć oko brige njihovih blizanaca, danas 11-godišnje Emme i Maxa. 

 Izvor: Profimedia

Nakon što su se JLo i Marc razveli 2014. godine, Concette je nastavila raditi za njega još dvije godine, dok pjevač nije odlučio prodati svoju vilu. U listopadu prošle godine, Graziosi je odlučila tužiti bivšeg supruga pjevačice tvrdeći kako joj nije uplaćena niti minimalna plaća. Primala je dvije tisuće dolara svaki tjedan, neovisno o tome koliko je sati zapravo odradila. Tada je i kupovala namirnice za kućanstvo prije nego što joj je počinjala smjena i za to nije dobivala nikakvu kompenzaciju, navodi u tužbi. U njoj n ije spomenuti da joj je Jennifer išta dužna, a Marcovi odvjetnici su negirali da je Concette oštećena na bilo koji način. Na kraju, sporazum je postignut, a pjevač i njegovi odvjetnici se još uvijek nisu javno oglasili.

Tagovi

Magazin

Royals