Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
28.03.2019. / 07:23

SUPER PAR Luka i Matea protjerani iz kuće

Autor L.B.
28.03.2019. / 07:23
Autor L.B.
28.03.2019. / 07:23

Ukućani se urotili protiv para

U novom tjednu RTL-ove emisije 'Super par', tenzije se nisu smirile, ali iznosi na računima parova vraćeni su na početni iznos od 7000 kuna, dok je sve što su prikupili u prethodnom tjednu stavljeno na štednju koju će netko u finalu osvojiti.

I dok je Hanina drama oko spavanja u kamp kućici bila na samom vrhuncu, Zvonimir se imenovao predsjednikom i sazvao je sastanak ukućana na kojem je želio riješiti probleme oko spavanja. Konkretno, spavanje Hane i Gorana i Matee i Luke za koje smatra da bi prema prošlotjednim rezultatima u izazovima, trebali ići spavati u kamp kućicu, a Hana i Goran u kuću. Na Zvonimirov prijedlog, parovi su glasali i odlučili da Matea i Luka moraju ići spavati u kamp kućicu. „Što je on, samoprozvani predsjednik ničega?! Što si on tripuje?“ komentirala je Matea, a s tim su se, naravno, složili i Premužići.

Izvor: Screenshot

Nakon drame oko spavanja, uslijedio je zadatak u kojem žene trebaju sastaviti stolac, a muškarci im moraju govoriti upute. Muškarci su hrabro uložili pozamašne iznose na svoje drage vjerujući im da mogu ispuniti zadatak. Dok Davor nije znao ni pročitati upute, Tina je stolac složila sama, a Hana i Goran ipak nisu uspjeli izvršiti zadatak. 'To nam je strategija, ti rješavaš, ja padam', energično je objašnjavao Davor. Matea i Luka priznali su Jani i Miroslavu kako nikome nisu rekli da su prošli zadatak. „Ponijeli su se odvratno jutros“, rekla je Matea za svoje sustanare te priznala da se baš naljutila. 

U posljednjem krugu slaganja stolca bili su Bada i Toca, Dora i Toni, Matea i Zvonimir te Danijela i Josip. Nitko od njih nije prošao zadatak. 


Tagovi

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader