Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iva Radić zajedno s kćeri spasila život

Autor A.P.

Lijepa urednica oduševila nesebičnom gestom

 Izvor: Instagram (Screenshot)

Modna urednica, Iva Radić još je jednom pokazala svoju altruističnu stranu kada je zajedno sa svojom kćeri spasila izgubljenu sovu koju su pronašle na cesti. Iva je na svom Instagram profilu s pratiteljima podijelila nekoliko kratkih video isječaka koji prikazuju trenutke nakon spašavanja uplašene životinje. 

 Izvor: Instagram (Screenshot)
Nakon uživanja u ljetnim večerima, majka i kćer nenadano su naišle na unesrećenu pticu i brzo ju pokušale spasiti. 'Nismo našle gnijezdo, ali je s nama do sutra i na sigurnom je. Veterinar je dao upute.', napisala je Iva u tekstu koji je priložila videu nakon čega je svojoj kćeri priopćila da će pokušati pronaći stablo za malenu sovu. 

 Izvor: Instagram (Screenshot)
Petogodišnjoj Tessi ta se ideja nije svidjela jer se pribojavala da mama sova neće doći po svoje mladunče pa se čini kako su ju privremeno ipak odlučili udomiti. Iva je svoju uplakanu kćer vrlo brzo primirila naglasivši da su joj spasili život s ceste. Nakon toga se Tessa našalila da izgleda poput pilića i da joj cijela situacija ostavlja dojam kao da su je kupili. 

Bivša manekenka, modna urednica i jedna od najvećih ikona stila u Hrvatskoj, osim 5-godišnje Tesse ima i 10-godišnjeg sina Ivana i 14-godišnju Tashu, a možda se njihovoj višečlanoj obitelji, ako se na to odluče, pridruži i ova malena sova. 

 Izvor: Instagram (Screenshot)

Tagovi

Magazin

Royals