Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TRAGEDIJA U OBITELJI NOVAKA ĐOKOVIĆA Napokon se zna istina

 Izvor: Arhiva

Prije četiri godine velika tragedija potresla je obitelj svjetski poznatog tenisača Novaka Đokovića, a četiri godine je trebalo da bi priča stigla u javnost. Novakov stric, Momir Đoković, prije četiri godine oduzeo si je život u svojoj kući u Kraljevu. Sve je krenulo po zlu nakon što ga je supruga, koja živi u Australiji, proglasila mrtvim kako bi prisvojila bogatstvo koje je stekao tijekom života.

 Izvor: Story
Po zanimanju je bio rudarski tehničar, četiri desetljeća vrijedno je radio i priskrbio prilično bogatstvo. Kako kaže izvor za Kurir, bio je pošten i vrlo cijenjen čovjek. Dugi niz godina sa suprugom je živio u Australiji, ali prije 15 godina mora se vratiti u Srbiju zbog problema s dokumentima. Njegov povratak u Srbiju, supruga je iskoristila i proglasila ga mrtvim. Bez obzira što je pokušao dokazati da je još uvijek živ i da se radi o prevari, to mu, na žalost, nije pošlo za rukom. Supruga je tako naslijedila njegovo kompletno bogatstvo, a svi njegovi pokušaji da Australskim vlastima dokaže kako je još uvijek živ nisu urodili plodom. Nakon nekog vremena odustao je od pokušaja, ali se nikako nije mogao pomiriti s time što je njegova supruga učinila. Naviknut na život daleko bolji on onog koji je vodio od povratka u Srbiju, pokušao je zaraditi baveći se raznim poslovima, ali doveo se gotovo do samog ruba egzistencije.
 Izvor: Story
Iako mu je otac Novaka Đokovića puno pomagao, Momir, koji je zapao u dugove, nije želio živjeti na takav način i u svojoj je kući podigao ruku na sebe. Vijest o samoubojstvu potresla je cijelu obitelj Đoković, a priča o svemu tome tek je sada stigla u javnost. Autor: D.P. Foto: Getty

Magazin

Royals