Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Domaća glumica o povratku u školske klupe

Autor L.G.
Autor L.G.

'Veselim se'

Kazališna, televizijska i filmska glumica, 29-godišnja Ornela Vištica, odnedavno se vratila u školske klupe, točnije upisala je Autoškolu, a svoje iskustvo je odlučila podijeliti s čitateljima Story.hr-a.

Na pitanje koliko joj je teško pao povratak u 'školske' klupe, glumica odgovara kako je njeno iskustvo sa školom općenito bilo poprilično lagano, uzevši u obzir da jako voli učiti te je željna znanja. 'Učenje me iznimno veseli, voljela bih cijeli život provesti u 'školskoj' klupi', rekla nam je Ornela.

Zanimalo nas je li ikada prije vozila, ali simpatična glumica se na to samo nasmijala te dodala kako o tome ne bi smjela govoriti, ali nam je odala kako bi za vrijeme snimanja scena u autu, ona samo sjedila na mjestu vozača, a kaskaderi bi za potrebe snimanja vozili umjesto nje. Dodala je i kako nema tremu od vožnje. 'Jednostavno to želim obaviti, riješiti se toga', priznala je.

Ornela je dodala i kako joj je ponekad užasno naporno uklopiti Autoškolu u svoj i onako pretrpani raspored, uzevši u obzir da trenutno kreće s novim kazališnim i snimateljskim projektima, ali je zaključila kako se uz malo volje sve može. 'Ako čovjek ima volju, ništa nije toliko teško', poručila je te je rekla kako inače ipak bolje funkcionira kad joj je raspored natrpan te učenje ne vidi kao napor jer joj ono pričinja radost.

'U školi nikad nisam bila kampanjac, bila sam jedna od onih što se ne trude previše oko ocjena, niti gleda na njih kao nešto bitno, a opet sam bila među najboljim učenicima', priznala je Ornela. 'Uvijek sam voljela znati neke stvari, učila sam s radošću. Išla sam u Opću gimnaziju, te kad sam sa studijem nastavila na Akademiji, bila sam okružena knjigama i po 12 sati dnevno, ali to mi nikada nije predstavljalo problem. Nisam se umarala, na učenje sam oduvijek gledala kao svojevrsni odmor za dušu. Veseli me to i opušta', otkrila nam je dodavši pritom da je kao svaki učenik imala drage i one manje draže predmete. 'Nisam bila fan kemije i matematike, više su me zanimali humanistički predmeti', ispričala nam je kroz smijeh.

Otkrila nam je i kako nikada do sada nije pokušavala polagati vozački zbog svog pretrpanog rasporeda i konstantnih projekata. 'Stalno sam bila na putu, još kao dijete sam stalno provodila vrijeme na  putovanjima pa stoga smatram da mi sada kada sam uspjela vozački ubaciti u svoj raspored, neće biti problem položiti', zaključila je.

Priznala je i kako ne sanja o nekom konkretnom tipu auta te da će se prije kupovine stoga konzultirati s bliskim prijateljima koji se ipak više razumiju u takve stvari. 'Bitno mi je samo da me prevozi od točke a do točke b', rekla nam je za kraj.

Najčitanije

Najnovije