Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ashton Kutcher se prisjetio kobnog događaja: 'Poludio sam'

Autor N.R.

Otkrio sve detalje

 Izvor: Profimedia

Ashton Kutcher, 41-godišnji, američki glumac i producent, jučer je na sudu u Los Angelesu, dao iskaz o ubojstvu njegove bivše djevojke Ashley Ellerin, s kojom je za vrijeme ubojstva, bio u vezi. Za ubojstvo je optužen Michael Gargiulo, serviser klime, koji je, uz Ashleyno ubojstvo, glavni sumnjivac i za ubojstvo Marie Bruno, ali i pokušaj ubojstva Michelle Murphy.

 Izvor: Profimedia

Ashton, koji je danas u braku s 35-godišnjom, glumicom Milom Kunis, na sudu je otkrio da je, njegova tadašnja djevojka, trebala biti na proslavi, koja se trebala odviti poslije dodjele nagrada Grammy. Tijekom svog svjedočenja, prisjetio se tog dana te priznao kako ju je pokušao nazvati netom prije kobnog događaja. Studentica modnog dizajna, poziv nije zaprimila, što je zabrinulo Ashtona. Prema njegovim riječima, odlučio je otići do njenog stana, gdje je, kada je pogle­dao kroz prozor, opazio mrlju na tepihu misleći da se radi o crnom vinu. Njezino tijelo prona­šao je sljedećeg dana jedan prijatelj.

 Izvor: Profimedia

'Sjećam se da sam sljedećeg dana, kada sam čuo što se dogodilo, poludio i otišao detektivu kako bih mu rekao da se na kvaki nalaze moji otisci prsta, ali isto tako da nisam ništa učinio', ispričao je na sudu. Serijski ubojica, Michael, uhićen je 2008. godine, kada je opovrgnuo sve optužbe. Suđenje protiv Michaela, u Los Angelesu i dalje traje. 

Magazin

Royals