Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Neizmjerna sreća Leone Paraminski i supruga Tina

Autor T.O.
Autor T.O.

Njihova ljubav raste iz dana u dan

Poznata glumica i kolumnistica, Leona Paraminski svoje godišnjice braka sa suprugom Tinom Komljenovićem prisjetila se objavom dvije fotografije vlastitog vjenčanja održanog na egzotičnim Karibima. Romantično vjenčanje dogodilo se 10. svibnja prije sedam godina kada su na obali tirkiznog mora jedno drugome izgovorili sudbonosno da.

Na jednoj fotografiji lijepa Leona stoji odjevena u vjenčanicu dok joj suprug Tin sa zaljubljenim pogledom u očima pomaže zakopčati sandalu. Na drugoj pak fotografiji, koju je objavila na svom Instagram profilu, talentirana Leona, koja sa suprugom već godinama živi u Americi, pokazuje svoju prekrasnu bijelu vjenčanicu napravljenu od čipke. Otvorena leđa i ušiveni plašt na naramenica upotpunili su sofisticirani izgled ove vjenčanice. Ipak, najuočljiviji detalj na obje fotografije njezin je široki osmijeh koji ukazuje na sreću koju Leona već godinama pronalazi u zagrljaju voljenog supruga.

Ljubav svog života Leona je upoznala prije 16 godina, a nedugo nakon toga postali su nerazdvojni. Par se prije nekoliko godina odlučio preseliti u Ameriku gdje žive i danas. Osim što se Leona bavi glumom, predaje i Acting for the camera ('Glumu pred kamerama') na jednom od najboljih fakulteta u Americi (Santa Barbara City College), a svaki slobodni trenutak ovaj par koristi kako bi što više vremena provodili zajedno. U komentarima na Instagramu, prijatelji i obožavatelji zaželjeli su im sve najbolje, a i mi im želimo puno sreće i ljubavi u nadolazećim godinama.

loader