Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

NEVIĐENO Privatne snimke s preminulim seks simbolom

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Procurilo u javnost

Burna romansa između Kylie Minogue i pokojnog pjevača INXS-a Michaela Hutchencea i dalje zaokuplja pažnju javnosti u tolikoj mjeri da je australska diva producentima novog dokumentarca o prerano preminuloj rock zvijezdi i seks simbolu, dala i svoje privatne snimke, na kojima se jasno vidi da su na prijelazu iz osamdesetih u devedesete godine prošlog stoljeća bili ludo zaljubljeni. 

Novi dokumentarni film, nazvan po najvećem hitu INXS-a 'Mystify', uz brojna svjedočanstva o legendarnom pjevaču sadrži i intervju s 51-godišnjom Kylie Minogue, koja dosad nije puno otkrivala o njihovoj ljubavnoj vezi. Ovog puta je podijelila brojne detalje, pa i onaj da je Michael zakasnio na njihov prvi spoj. 'Bila sam u Hong Kongu s menadžerom, majkom, frizerom i šest plesača. Vrijeme je prolazilo, a njega niotkud!', otkrila je pjevačica i dodala: 'Napokon se pojavio, izišli smo vani i odmah je bilo nečeg između nas'. 

Izvor: you tube screenshot

Kylie je priznala i da je Michael prekinuo s njom, ali je na kraju napravio puno veću dramu nego što je očekivala. Obavijestio ju je da više ne želi nastaviti vezu na letu koji joj je organizirao iz Japana do New Yorka 1991. godine. 'Michael je bio na podu, na sve četiri, plakao je', priznala je u dokumentarcu koji će izaći 4. srpnja. 

Podsjetimo, Hutchence je u studenome 1997. pronađen mrtav u svojoj hotelskoj sobi u Sydneyju. Počinio je samoubojstvo, a do danas je ostao jedna od najvećih rock ikona svih vremena.

Najčitanije

Najnovije

loader