Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zdravko Čolić progovorio o napadu na suprugu

Autor I.G.

Obilježilo mu je život

 Izvor: Instagram

Popularni bosanskohercegovački pjevač zabavne glazbe i svojedobno najveća jugoslavenska pop-zvijezda, Zdravko Čolić, danas slavi 68. rođendan. Iako su mu godinama pripisivali titulu miljenika žena, pjevač posljednjih 18 godina živi u sretnom braku sa suprugom Aleksandrom s kojom ima dvije kćeri - Unu i Laru. Premda svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti, Zdravko Čolić je odlučio progovoriti o stravičnom napadu na suprugu koji mu je obilježio život. 

'Puno toga sam prošao i doživio u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljica i posjekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posljedica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sjećam toga. Moja supruga drugih većih neugodnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da supruga i djeca trebaju biti daleko od očiju javnosti', rekao je pjevač u intervjuu, prenosi Pink.rs. 

Također, pjevač je objasnio i kako je sretan što mu supruga ima razumijevanja za posao kojim se bavi te nije ljubomorna na mnogobrojne obožavateljice koje je pjevač stekao u dugogodišnjoj karijeri. 'Moja supruga je reagirala kako treba. Ona razumije moj posao. Mislim da to pozitivno djeluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lijepo, kao nešto što predstavlja dio mene. Ta publika je godinama uz mene i podržava to što radim. Vjerujem da joj može biti samo drago zbog toga', zaključio je 68-godišnjak. 

Magazin

Royals